• Agenda mòbil UV

Universitat d'Estiu Aras de los Olmos

Vista de Aras de los Olmos. Foto: Ayuntamiento de Aras de los Olmos

Període de l'esdeveniment: De 5 de de juny de 2018 a 29 de de juny de 2018. Dilluns, dimarts, dimecres, dijous, divendres, dissabte i diumenge de 00:00 a 00:00.

 

Lloc de realització: Teatre Municipal Aras de los Olmos, Plaza los Serranos, 3

 
Descripció:

Oberta inscripció

La Universitat de València presenta la 1a edició de la Universitat d’Estiu d’Aras de los Olmos (UVAO), fruit de l’estreta col·laboració entre la Universitat de València, la Generalitat Valenciana, Diputació de València, i l’Ajuntament d’ Aras de los Olmos .

Vivim en un món digital, interconnectat i globalitzat en el qual la ciència, dia a dia, obre nous camins cap al futur. En aquest marc, la Universitat de València, fidel als seus valors humanistes i universals, vol ser incubadora de coneixements i nexe d'unió amb els nostres pobles de muntanya i d'interior, altaveu de la riquesa i la potencialitat que aquests atresoren per construir conjuntament un desenvolupament sostenible.

Aras de los Olmos, un xicotet poble dels Serrans, és un referent d'aquests nous processos a nivell nacional i internacional. En un permanent diàleg amb la ciència i el coneixement, ha sabut posar en valor tots els seus recursos materials i humans al servei del progrés i del benestar de les persones.

Aquesta primera edició està oberta a tot tipus de públic, des d'estudiants de batxiller, estudiants universitaris, professionals, tècnics de l'administració, professors, aturats, jubilats...; amb un objectiu comú, la transferència del coneixement.

Les places estan limitades a 100 persones, que s'aniran cobrint per ordre d'inscripció.

 
Organitza:

Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat, Generalitat Valenciana, Diputació de València i Ajuntament Aras de los Olmos.

 

Contacta: vicerec.participacio.projeccio@uv.es unitatsuport@uv.es

 
Més informació:
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies