Estudiantat d´Infermeria i Podologia BEA ASVEP
Estudiantat d´Infermeria i Podologia BEA ASVEP

Com a estudiants de la Facultat, entenem i compartim els vostres interessos i preocupacions per la Facultat d'Infermeria i Podologia i volem treballar i lluitar per tindre veu en les decisions importants que ens concerneixen a nosaltres i als nostres  graus universitaris.

Principals propostes electorals

 Creació d'un espai per a l'associació estudiantil de la Facultat d'Infermeria i Podologia.

 Creació d'espais d'aparcament i càrrega de patinets i bicicletes elèctriques.

 Ampliació del nombre de fonts dins de la Facultat d'Infermeria i Podologia.

 Major distribució de màquines expenedores per la Facultat d'Infermeria i Podologia.

Millora de preus en la cafeteria de la Facultat d'Infermeria i Podologia per ser estudiant.

 Increment del nombre de taquilles per a l'alumnat de la Facultat d'Infermeria i Podologia.

 Habilitació d'una sala office habilitada amb microones i cafeteres per a donar servici a l'alumnat d'Infermeria i Podologia que ha de quedar-se a menjar.

 Millores i beneficis a l'alumnat per la participació i implicació en els òrgans de la Facultat d'Infermeria i Podologia. Creació de un espai para la associació estudiantil de la Facultat de Infermeria y Podologia.

Assegurar un bon trasllat a la nova facultat, amb unes instal·lacions òptimes per a l’estudiantat.

 Dietes. Durant les pràctiques obligatòries, ens veiem obligades a agafar metro, bus, o qualsevol altre transport. A més, pot coincidir el trasllat de l’hospital a la facultat en l’horari de dinar. Considerem que aquestes despeses de transport i menjar haurien d’estar subvencionades per la Universitat.

 Ampliar zones ValenBici. A la nostra vorera de Blasco Ibáñez no hi ha pràcticament bicicletes per a poder tornar a casa, així com tampoc llocs d’aparcament per poder deixarles en arribar.

Obertura del pàrquing del subsol per a l’alumnat. L’aparcament de cotxes que hi ha al costat de la Facultat de Fisioteràpia no deuria ser exclusiu per a professors i per això demanem que aquest pàrquing estiga obert també per a l’alumnat, ja que totes tenim el mateix dret de tenir un aparcament al campus.

 Crear zones d’estudi, ja que a la nostra facultat no disposem d’una biblioteca pròpia i les zones d’estudi en la facultat de Medicina també són reduïdes, sobretot en èpoques d’exàmens. 

Centres en què es presenta:
Facultat d'Infermeria i Podologia
InstagramEmailMòbilWeb