Requisits titulació

Graduats en Ciència i Tecnologia dels Aliments, Graduats en Enginyeria Agroalimentària, Graduats en Farmàcia, Graduats en Nutrició Humana i Dietètica, Graduats en Veterinària, Graduats en Medicina, Graduats en Biotecnologia, Graduats en Biologia.

Criteris admissió

Valoració del CV:
-Titulació (orde de preferència d'entrada): Graduats en Ciència i Tecnologia dels Aliments, Graduats en Enginyeria Agroalimentària, Graduats en Farmàcia, Graduats en Nutrició Humana i Dietètica, Graduats en Veterinària, Graduats en Medicina, Graduats en Biotecnologia, Graduats en Biologia -Nota mitjana de la titulació -Possessió d'altres màsters oficials i experiència en el sector agroalimentari -Experiència en tecnologies innovadores de processament dels aliments

Resultats d'aprenentatge

- Relacionar les diferents tècniques de conservació dels aliments des del punt de vista nutricional, sensorial i microbiològic.
- Aplicar l'aplicació de les tecnologies innovadores per a la valorització de residus i subproductes i el seu impacte en l'eliminació de patògens i contaminants.
- Demostrar l'impacte de les tecnologies innovadores en el medi ambient i la seua aplicació en la indústria agroalimentària.
- Resoldre diversos casos pràctics d'aplicació en diferents matrius.