• Títols Propis

Certificat Universitari en Gestió Comptable, Facturació i Control de Magatzems per Ordinador

Objectius

El curs pretén que els alumnes siguen capaços d'implantar un sistema d'informació eficient en la gestió dels inventaris de magatzem, la seua documentació i l'automatització de la seua comptabilitat a través de les aplicacions informàtiques més usades en el món empresarial, i convertir-les en una peça clau en l'administració i l'organització de l'empresa. Per a una gestió diària eficient de tot aquest procés resulta molt útil tenir coneixements informàtics que milloren aquest funcionament, formació que s'oferirà en aquest curs.

El curs Gestió comptable, facturació i control de magatzems per ordinador té com a objectiu ensenyar als participants a comprendre, dissenyar i analitzar els sistemes de gestió d'inventaris de magatzem, les factures i la resta de documents associats així com tractar d'automatitzar la comptabilització de totes estes operacions en l'empresa. El programa del curs proporciona els coneixements necessaris per a desenvolupar amb èxit les tasques pròpies del responsable dels magatzems, de la gestió financera i comptable, comprenent els coneixements necessaris per a dissenyar un sistema integrat d'informació que s'adapte a les necessitats de l'organització. Amb el curs de postgrau que presentem es perseguix que l'estudiant una vegada complete satisfactòriament els mòduls de coneixement de què consta, adquirisca les següents competències i habilitats: - Desenvolupar la seua carrera professional dins d'una empresa en les àrees de control d'inventaris, facturació i comptabilitat - Utilitzar les aplicacions informàtiques al seu abast per a exercir millor la seua labor professional en el camp comptable, la gestió d'inventaris i tota la documentació relacionada amb el procés de compravendes/pagaments-cobraments. - Estimular l'autoaprenentatge a fi de facilitar la formació continuada en el futur - Potenciar la capacitat resolutiva de problemes i qüestions relacionades amb els coneixements impartits - El públic a qui es dirigix està format per tota la comunitat universitària, així com altres estudiants no graduats que desitgen acostar-se i aprofundir en els temes proposats.

Curs acadèmic Curs 2019/2020

ÀreaÀrea de Direcció i Gestió Empresarial

Tipus de cursCertificat Universitari

Modalitat:Presencial

Preu matrícula 270 € (Importe preu al públic)
  

Termini de preinscripció13/04/2020

Data d'inici curs 01/04/2020

Data de finalització curs 16/04/2020

Edició5 ª

Codi títol19114760

Crèdits:4.00 Crèdits ECTS

Horari

De 16 a 22 h.,

Lloc d'impartició

Aulas del Departamento de Contabilidad . Facultad de Economía. Tarongers

Eixida professional

Especialista en el control d'inventaris i la gestió documental i comptable de les activitats comercials de les empreses.

Requisits d'accés

Requisits d'accés a la Universitat

Direcció

Organitzador

Departament de Comptabilitat

Direcció

Julián Martínez Vargas
Departament de Comptabilitat. Universitat de València
Profesor Titular de Universidad
Més Informació

Telèfon

963 262 600

E-mail

Estic interessat en aquest curs
 
Omple el formulari i ens posarem en contacte amb tu per informar-te del que necessites.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

He llegit i accepto la informació proporcionada sobre protecció de dades i Política de Privacitat de ADEIT.

Consento rebre informació sobre els títols propis de la Universitat de València.

Responsable: Universitat de València. Edifici del Rectorat. Av. Blasco Ibáñez, 13. 46010-València.
Delegat de Protecció de Dades: D. Javier Plaza Penadés lopd@uv.es
Finalitat: enviar informació rellevant de cursos de postgrau.
Destinataris: Fundació Universitat-Empresa de Valéncia and Universitat de València
Legitimació: Per a l'enviament d'informació sobre els títols propis de la Universitat de València la base de legitimació és el consentiment de l'interessat.
Termini: Les dades de l'Usuari seran conservats fins que sol·liciti la seva baixa, s'oposi o revoqui el seu consentiment.
Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades així com altres drets com s'explica a la informació addicional.
Amplieu informació: www.adeituv.es/politica-de-privacidad.

 
 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies