• Títols Propis

Diploma d'Especialització Auditoria de Comptes

Objectius

"Título homologat per l'ICAC com a curs de formació teòrica d'accés a l'examen del ROAC per a auditors als quals es refereix l'art. 34 del Reglament de la Llei d'Auditoria (Reial decret 1517/2011, de 31 d'octubre), en les següents matèries: Mòdul I.1: Auditoria i I.2.2 Normes per a la formulació de comptes anuals consolidats, I.2.3. Normes Internacionals d'Informació Financera i I.2.4. Altres marcs (comptabilitat d'entitats financeres i d'assegurances, d'entitats sense ànim de lucre, d'entitats públiques i de situacions concursals)".

"Diploma adscrit per conveni al programa de beques d'AECA (Associació Espanyola de Comptabilitat i Administració d'empreses). En virtut del conveni tots els alumnes podran accedir a les publicacions, revistes i documents d'AECA, i entrar en els processos de selecció de les empreses participants en el seu Programa de Beques".

En primer lloc dotar a l'estudiant mitjançant la instrucció i ensinistrament avançat de les habilitats i amb fonaments requerits per a exercir posicions de lideratge professional referent a expert en auditoria de comptes.
D'un altre costat,facilitar als estudiants les maneres i els mitjans que permeten l'apredizaje, així com els treballs d'aplicació pràctica en les tècniques i mètodes més recents ajustats al camp de la comptabilitat i l'auditoria.
Finalment,fomentar en l'estudiant el desenvolupament de valors tals com la consciència de servei i responsabilitat social,entre uns altres, per a una major i millor professionalització de la figura de l'auditor de comptes.

Beneficios de realizar el Diploma:

1. Permite presentarte al examen del ROAC. Si no se han cursado previamente las materias enumeradas anteriormente en un curso de postgrado homologado por el ICAC no es posible presentarse al examen del ROAC.
2. Si estás trabajando ya en una firma de auditoría, el haber cursado las materias anteriores podrá servir para que computen las horas que se realicen en el trabajo.
3.- Puedes cursarlo a distancia, con las facilidades que ello conlleva.

Curs acadèmic Curs 2019/2020

ÀreaÀrea de Direcció i Gestió Empresarial

Tipus de cursDiploma d'Especialització

Modalitat:On-line

Preu matrícula 890 € (Importe preu al públic)
  

Termini de preinscripció31/10/2019

Data d'inici curs 14/11/2019

Data de finalització curs 17/09/2020

Edició9 ª

Codi títol19122230

Crèdits:30.00 Crèdits ECTS

Horari

Online,

Lloc d'impartició

Online

Eixida professional

Podrà accedir a qualsevol despatx relacionat amb l'auditoria, asesoria fiscal i comptable. Podrà accedir al departament financer en empreses.Organismes publicos.

Direcció

Organitzador

Departament de Comptabilitat

Col·laborador

Deloitte, S.L. / Ernst & Young, S.L. / Grant Thornton, S.L.P.U. / Moore Stephens Ibergrup, S.A.P. / PricewaterhouseCoopers

Direcció

Gregorio Labatut Serer
Departament de Comptabilitat. Universitat de València
Profesor Titular de Universidad
Més Informació

Telèfon

963 262 600

E-mail

Estic interessat en aquest curs
 
Omple el formulari i ens posarem en contacte amb tu per informar-te del que necessites.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

He llegit i accepto la informació proporcionada sobre protecció de dades i Política de Privacitat de ADEIT.

Consento rebre informació sobre els títols propis de la Universitat de València.

Responsable: Universitat de València. Edifici del Rectorat. Av. Blasco Ibáñez, 13. 46010-València.
Delegat de Protecció de Dades: D. Javier Plaza Penadés lopd@uv.es
Finalitat: enviar informació rellevant de cursos de postgrau.
Destinataris: Fundació Universitat-Empresa de Valéncia and Universitat de València
Legitimació: Per a l'enviament d'informació sobre els títols propis de la Universitat de València la base de legitimació és el consentiment de l'interessat.
Termini: Les dades de l'Usuari seran conservats fins que sol·liciti la seva baixa, s'oposi o revoqui el seu consentiment.
Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades així com altres drets com s'explica a la informació addicional.
Amplieu informació: www.adeituv.es/politica-de-privacidad.

 
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies