- Avaluar la percepció del consumidor sobre la informació alimentària i comprensió de l'etiquetatge d'aliments.- Conéixer la legislació relacionada amb l'etiquetatge alimentari.- Conéixer i saber interpretar la informació alimentària (obligatòria, nutricional i etiquetatge frontal) facilitada al consumidor mitjançant l'etiquetatge dels aliments.- Avaluar la incorporació dels Objectius de Desenrotllament Sostenible en l'etiquetatge d'aliments. - Aplicar els coneixements sobre etiquetatge alimentari al consell dietètic en un gabinet dietoterapèutic. - Adquirir formació bàsica que capacite per a una correcta selecció d'aliments orientada a la promoció de la salut.- Fomentar l'esperit crític enfront de la informació aportada pels mitjans de comunicació sobre el perfil nutricional i saludable dels aliments. - Adquirir destresa en l'elaboració de material divulgatiu per a l'educació nutricional.- Proporcionar a l'estudiant una visió teoricopràctica de l'empresa alimentària i de les funcions i aplicacions del màrqueting en la indústria alimentària.
Curs acadèmic Curs 2025/2026
ÀreaÀrea de Salut
Tipus de cursExpert Universitari
Modalitat:On-line
Preu matrícula 750 € (Importe preu al públic)
Termini de preinscripció17/10/2025
Data d'inici curs novembre 2025
Data de finalització curs abril 2026
Edició11 ª
Codi títol25712940
Crèdits:16.00 Crèdits ECTS
Horari
Lloc d'impartició
Assessorar i/o verificar l'adequat etiquetatge nutricional i divulgació d'informació alimentària en administració pública, empreses de sector alimentari i institucions sanitàries assistencials. Educació nutricional en àrea clínica (gabinet dietoterapèutic, atenció primària i oficines de farmàcia).
Organitzador
Direcció
Telèfon