Arranca el XIV Festival de Música Antiga en La Nau de la Universitat

Capella de Ministrers.

Dimarts 16 d'abril ha començat la XIV edició del Festival de Música Antiga de València (MHA 2013) en el Centre Cultural La Nau. Aquest festival se celebra en diversos espais de la ciutat i des de la iniciativa de les associacions culturals Expositio i Comes, en col·laboració amb la Universitat de València, l’IVM CulturArts el INAEM, el Conservatori Superior de Música de Castelló i el Museu Sant Pius V. L'entrada a aquests concerts és gratuïta fins a completar l'aforament.

Dilluns dia 22 tindrà lloc la retransmissió en directe del programa de RNE ‘Los Clásicos de Ràdio Nacional, en el Paranimf de La Nau de la Universitat. Aquest programa monogràfic estarà centrat en el nou enregistrament discogràfica de Capella de Ministrers, ‘La Cité des Dames’, que comptarà amb una tertúlia a càrrec dels locutors Carlos Santos i Micaela Vergara, així com amb la participació de Carles Magraner, director de Capella de Ministrers; Antonio Ariño, vicerector del Cultura i Igualtat de la Universitat de València; Inmaculada Tomás, directora de l’IVM CulturArts i l'especialista Josemi Lorenzo.

L'objectiu és que siga un programa dinàmic en el qual Capella de Ministrers interpretarà en directe una selecció de peces del nou disc.

Programa.

www.capelladeministrers.com
 

Data d'actualització: 17 de d’abril de 2013 08:00.

Llista de notícies