El Col·legi Major Rector Peset inaugura, aquest dimecres, una exposició col·lectiva en homenatge a Evarist Navarro

Cartell de l'exposició col·lectiva en homenatge a Evarist Navarro.

El Col·legi Major Rector Peset inaugura aquest dimecres, 28 de gener, a les 20 hores, l’exposició col·lectiva que Cazadoras Asociados, en col·laboració amb aquesta institució de la Universitat de València, dediquen a la memòria d’Evarist Navarro, ideòleg i principal impulsor d’aquest col·lectiu d’artistes.

En la mostra participen els membres del grup: Ximo Amigó, Julio Bosque, Calo Carratalá, Enrique Carrazoni, Toni Domènech, Antonio Girbés, Jarr, José Morea, Guillermo Peiró Roggen, Manolo Rey Fueyo, Pepe Romero, Manuel Sáez, Bia Santos, Sebastián Nicolau, Rubén Tortosa, Lukas Ulmi i Joan Verdú. Per la seua banda, Carmen Calvo i Miquel Navarro també s’han sumat a aquest homenatge. 
 
Cadascun dels dinou artistes que participen en aquesta col·lectiva expressa, a través del seu propi llenguatge estètic, el seu reconeixement a l’artista i a la persona, amb referències explícites en alguns casos, o de manera més indirecta en uns altres. 
 
L’exposició també inclou l’últim treball d’Evarist Navarro, una pintura a l’oli que l’artista va realitzar estant ja greument malalt. 
 
Evarist Navarro (Castelló de Rugat, 1959-2014) va formar part de la generació d’artistes valencians l’obra dels quals va ocupar un lloc destacat en la renovació de l’escultura a Espanya en els anys huitanta del segle XX. Format entre Barcelona i València, doctor en Belles Arts i professor de la Universitat Politècnica de València, la seua obra està present en nombroses intervencions d’obra pública, així com en col·leccions d’institucions públiques com l’IVAM.
 

Data d'actualització: 27 de de gener de 2015 09:07.

Llista de notícies