Jordi Garcés ocuparà la Càtedra Príncep d'Astúries en la Universitat de Georgetown de Washington

Jordi Garcés.

El catedràtic de la Universitat de València i director de l'Institut Polibienestar, Jordi Garcés, ocuparà la Càtedra Príncep d'Astúries de la Universitat de Georgetown (Washington) durant el pròxim curs acadèmic 2014/2015. La seua elecció s'ha produït en concurrència competitiva pública a través d'una convocatòria oberta dirigida a especialistes de reconegut prestigi pertanyents als àmbits del catàleg d'àrees de la Universitat nord-americana Georgetown (Ciència Política, Història, Economia, Sociologia i Humanitats).

Aquesta càtedra és resultat de l'acord subscrit en 1999 entre el Ministeri d'Educació espanyol, l'Ambaixada d'Espanya a EUA, l'empresa Endesa i la pròpia Universitat de Georgetown, i suposa la integració del catedràtic visitant en el BMW Center for German and European Studies de la institució acadèmica nord-americana. 

Jordi Garcés ha estat professor visitant en les universitats d'Innsbruck (Àustria) i Erasmus en Rotterdam (Holanda) i investigador visitant a Oxford i Cambridge. La seua investigació s'ha enfocat en les polítiques socials europees comparades i, singularment, en com incrementar l'eficiència i efectivitat de les polítiques de Benestar Social. També ha participat com a expert en la Comissió de Política Social del Parlament espanyol i en diferents comitès organitzats per la Comissió Europea. 
 
En 2009 va rebre el doctorat ‘honoris causa’ de la Universitat de San Pedro de la República de Perú; en 2013 la Universitat de Encarnación, de Paraguai, també li va distingir amb el doctorat ‘honoris causa’ i en 2011 l'Ajuntament de Puçol li va atorgar el títol de fill predilecte.
 
http://www.mecd.gob.es/servicios-al-ciudadano-mecd/ca/catalogo-servicios/profesores/convocatorias/espanoles/exterior/catedra-principe-asturias.html
 

Data d'actualització: 15 de de novembre de 2013 18:20.

Llista de notícies