Obert el termini de presentació de propostes per a activitats de formació permanent per al primer semestre del 2015

Imatge d'una aula.

El Vicerectorat Polítiques de Formació i Qualitat Educativa ha obert el termini de presentació de propostes per a activitats de formació permanent per al primer semestre del 2015. Es tracta de l’organització de cursos de lliure elecció; d’activitats formatives complementàries orientades a contribuir a la formació integral dels estudiants; i d’activitats formatives orientades a afavorir la projecció exterior de la Universitat de València.

En el primer apartat, els cursos de lliure elecció estan adreçats a estudiants matriculats en diplomatures, llicenciatures i enginyeries, en el marc de la normativa aprovada per Consell de Govern de 30 de juny de 2004 (ACGUV 108/2004), modificat a Consell de  Govern de 28 de setembre de 2004.
 
El segon apartat, les activitats formatives de caràcter complementari, estan destinades a contribuir a la formació integral dels estudiants de la Universitat de València, completant-ne la preparació curricular reglada, cobrint dèficits formatius específics no considerats en els actuals dissenys curriculars de les titulacions oficials o facilitant el trànsit entre títols diversos o nivells de formació diferents. En cap cas no es consideraran activitats vinculades a coneixements fonamentals dels títols reglats, ni que tinguen un caràcter general que els faça extensibles a la totalitat dels estudiants.
 
El tercer grup d’activitats formatives, les d’extensió universitària i formació permanent, estan orientades a afavorir la projecció exterior de la Universitat de València, a través de la difusió de la ciència i la cultura en les seues diverses manifestacions (tal com assenyala l’article 139 dels Estatuts de la Universitat de València), així com promoure la col·laboració de la Universitat amb institucions, públiques o privades, entitats de la societat civil i associacions, orientades a l’actualització i al perfeccionament en la línia de la formació teoricopràctica continuada.
 
Tota la informació es pot consultar clicant ací.
 

Data d'actualització: 15 de de gener de 2015 10:59.

Llista de notícies