Oberta la inscripció als tallers de La Nau dels Estudiants, que se celebra en setembre

Detall del cartell.

La Delegació per a Estudiants i el Servei d’Informació i Dinamització d’Estudiants (Sedi) proposa a l'estudiantat de la Universitat una nova edició de l'Espai de Formació La Nau dels Estudiants i les Estudiantes, amb 27 tallers que se celebraran la setmana del 7 al 10 de setembre al Campus dels Tarongers, i en els que podran participar-hi més de 700 estudiants i estudiantes universitaris, i ciutadania en general.

La proposta d’enguany ofereix cursos i tallers dedicats a 4 eixos temàtics: ‘Recursos per a l’Estudi, Campus Sostenible, Igualtat i Creativitat Audiovisual’. Les activitats formatives incloses en Recursos per a l’Estudi, tenen com a objectiu desenvolupar les capacitats necessàries per a la vida acadèmica. Amb aquesta finalitat es proposen diverses temàtiques per a intentar cobrir diferents necessitats dels estudiants: estratègies d’aprenentatge, tècniques d’expressió escrita i oral, tècniques de control de l’estrès, gestió del temps, treball en equip i tallers d’ofimàtica. Aquesta proposta, encara que destinada a tots els estudiants, es molt recomanable per als estudiats de nou accés. Una de les novetats dins dels Recursos per a l’Estudi es la realització del taller de ‘Claus per a la realització del treball de fi de Grau,’ especialment adreçat als estudiants de l’últim curs.
 
Els tallers de Campus Sostenible, Igualtat i Creativitat Audiovisual es dediquen a la formació en temes com prevenció de la violència de gènere, l’ús sexista del llenguatge, el comerç just, el consum ecològic, la nutrició saludable així com d'introducció a la fotografia, i al tractament d'imatge.
 
La majoria dels tallers i cursos d'aquesta edició tenen reconeixement acadèmic ECTS així com la totalitat en crèdits de lliure elecció. 
 
El procés de matrícula comença aquest dimecres 15 de juliol a les 10 hores, i es farà des d’ENTREU (la seu electrònica de la Universitat de València), inclòs el pagament de les taxes. Les places dels cursos són limitades i es cobriran per ordre d’inscripció.
La Nau dels Estudiants és un programa que va començar el 1997 i que els darrers anys s'ha adaptat al nou marc normatiu dels estudis superiors. A més de l'edició que tindrà lloc a setembre, al curs 2015/2016 es preveu una altra que es realitzarà a febrer i març, una vegada finalitze el primer període d'exàmens.
 
Es pot accedir a la informació completa de cada taller (continguts, professorat, preu, dates, horaris i reconeixement) des de http://www.uv.es/nauest.
 

Data d'actualització: 15 de de juliol de 2015 07:00.

Llista de notícies