La professora Petra María Pérez ingressa en l’Acadèmia de Ciències Morals i Polítiques

La professora Petra María Pérez.

La professora de la Universitat de València Petra María Pérez ha ingressat en la Reial Acadèmia de Ciències Morals i Polítiques. L’entrada de Petra María Pérez, catedràtica de Teoria de l’Educació, suposa la incorporació per primera vegada d’una especialista en educació a l’Acadèmia de Ciències Morals i Polítiques, de la qual formen part destacats filòsofs, polítics, juristes, economistes, sociòlegs, antropòlegs i psicòlegs.

La Reial Acadèmia de Ciències Morals i Polítiques es va fundar en 1857 i és una de les huit Reials Acadèmies d’Espanya. És un fòrum de trobada dels sabers socials, econòmics, filosòfics, polítics i jurídics i un laboratori d’investigació i de crítica. Els seus acadèmics són personalitats de gran significació en la vida política, social i econòmica espanyola. La seu de l’acadèmia, la Casa y Torre de los Lujanes, és l’edifici civil més antic de Madrid i compta amb una biblioteca amb més de 110.000 fons de consulta per a investigadors.

La professora Petra María Pérez Alonso-Geta és catedràtica de Teoria de l’Educació de la Universitat de València. Exdirectora i investigadora de l’Institut de Creativitat i Innovacions Educatives de la Universitat, és consellera de la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia (FECYT). Les seues publicacions es desenvolupen en l’àmbit de l’Antropologia i Teoria de l’Educació i arrepleguen la seua àmplia investigació en els valors i estils de vida en el període infantil i juvenil.

Data d'actualització: 24 de d’octubre de 2012 08:00.

Llista de notícies