Proves musicals per a l’Orquestra Filharmònica de la Universitat

Orquestra Filharmònica de la Universitat de València, dirigida per Hilari Garcia.

Les proves d’accés per a formar part de l’Orquestra Filharmònica de la Universitat de València d’aquest curs tindran lloc a partir del 21 d’octubre. Les persones interessades no poden tindre més 23 anys i han de cursar com a mínim els darrers anys del grau professional de música. S’hi valorarà positivament el fet d’estar cursant estudis universitaris.

Es convoquen proves per a violí, viola, violoncel, contrabaix, flauta/flautí, clarinet/clarinet baix, fagot, trompeta i percussió. 

La preinscripció és totalment gratuïta i ha de fer-se mitjançant el formulari del web www.uv.es/pam o telefonar a l’oficina del Patronat d’Activitats Musicals de la Universitat de València al 96 398 30 71, abans del pròxim 21 d’octubre.
 
L’Orquestra ofereix als seus membres ajudes econòmiques per a formació musical, formació pedagògica i musical, promoció de solistes i grups de cambra, la possibilitat d’una gira nacional o internacional i reconeixement acadèmic per als estudiants de la Universitat de València (cinc crèdits de lliure opció / dos crèdits ECTS per curs). Per a més informació i inscripcions en l’Orquestra, vegeu la pàgina de xarxa www.uv.es/pam, del Patronat d’Activitats Musicals, de la Fundació General de la Universitat de València.
 
L’Orquestra Filharmònica de la Universitat de València ha esdevingut una de les orquestres més rellevants en l’escena universitària espanyola. Cada any incorpora estudiants nous i dóna una formació de gran qualitat en interpretació orquestral als huitanta joves alumnes que la integren. La orquestra està dirigida des de 2011 per Hilari Garcia. 
 
En els seus 18 anys d’història -fou creada el 1985- han format part de l’Orquestra més de set-cents músics. I molts n’ocupen places en orquestres professionals espanyoles i europees.
 
Tota la informació sobre la trajectòria de l’Orquestra, en http://links.uv.es/gh00rDC
 

Data d'actualització: 1 de de juliol de 2013 10:06.

Llista de notícies