La Universitat de València, premiada com a referent en prevenció de riscos laborals

Clara Martínez, en el moment de rebre el premi.

El Consejo General de Relaciones Industriales y Ciencias del Trabajo (CGRICT) ha premiat la Universitat de València per les seues pràctiques en prevenció de riscos laborals. La vicerectora de Sostenibilitat, Campus i Planificació, Clara Martínez, va rebre el premi Prever 2012 divendres passat a Madrid, durant la celebració d’una jornada tècnica sobre prevenció.

La Universitat va rebre el guardó, que es concedeix anualment, en l’apartat d’empreses i institucions. Els candidats són proposats pels premiats l’any anterior, les direccions generals de Treball de les comunitats autònomes, l’Institut Nacional de Seguretat i Higiene en el Treball i l’Agència Europea de Seguretat i Salut Laboral. Una comissió mixta del CGRICT i els organismes proponents decideix els noms dels guanyadors. Els premis es concedeixen des de 1998 .

La vigència del Pla de Prevenció de Riscos Laborals de la Universitat de València, des de final de l’any 2009, ha permés que l’àrea de prevenció del Servei de Prevenció i Medi Ambient, desenvolupe cada any la planificació anual en la matèria, i que amb campanyes de sensibilització i informació es fomente als diferents campus la cultura preventiva entre la comunitat universitària.

Data d'actualització: 20 de de març de 2013 12:01.

Llista de notícies