VI Congrés de Comunicació Digital: mobilització social i noves tecnologies

Imatge d'una sessió del passat congrés.

El Saló de Graus de la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació acull aquest dimecres, 3 de desembre, el VI Congrés de Comunicació Digital a la Comunitat Valenciana. Professionals del periodisme i professors universitaris centraran la seua atenció en l’impacte de les noves tecnologies en els processos de mobilització social.

L'esdeveniment es divideix en tres taules redones compostes per periodistes, activistes i acadèmics, a més d'una presentació de llibre. Al matí, la taula que inaugura l'acte, ‘Internet i periodisme polític’, comptarà amb la participació dels periodistes Ximo Aguar (Valencia Plaza), Marta Hortelano (Las Provincias), Rodrigo Terrasa (El Mundo CV) i Francesc Arabí (Levante-EMV). Seguidament, es realitza la presentació del llibre ‘Peláez. Historias de un periodista de provincias’ (Ed. 360 Grados Libros) a càrrec del seu autor, David Barreiro, i de l’editor, Óscar Delgado.
 
A la vesprada, la sessió es reprèn amb una taula redona que analitza com pot evolucionar la mobilització de diferents sectors de la societat en projectes de naturalesa política. La taula comptarà amb les intervencions de Francesc Miralles (La Paella Russa), Alex Rodríguez (Podem País Valencià)̀, Arturo Puente (Catalunya Plural) i Guillem Martínez (El País Catalunya). A continuació, una tercera taula redona, dedicada al paper de les Tics en les campanyes electorals, tancarà el congrés. Participaran en ella els professors Juan Luis Manfredi (Universidad de Castilla-la Mancha), Eva Campos (Universidad de Valladolid), José Luis González (Universitat Miguel Hernández) i José Manuel Sánchez Duarte (Universidad Rey Juan Carlos).
 
El congrés està dirigit per Guillermo López García, professor titular de periodisme de la Universitat de València, i organitzat pel Grupo de Análisis de los Medios Digitales Valencianos i el grup de R+D Mediaflows.
 
Podeu consultar el programa complet del congrés en el següent enllaç: http://cibermediosvalencianos.es/wp-content/programacomdigcv-1.pdf
 

Data d'actualització: 2 de de desembre de 2014 12:38.

Llista de notícies