Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments

Branca de coneixement: Ciències de la Salut

Àmbit de coneixement: ------

Centre: Facultat de Farmàcia i Ciències de l'Alimentació

Codi titulació: 1103

Web específica del grau: www.uv.es/graus/tecnologia-aliments

Crèdits totals del títol: 240

Formació bàsica: 60

Obligatoris: 135

Optatius: 15

Pràctiques externes: 18

Treball fi de grau: 12

Cursos: 4

Places oferides: 64

Modalitat d'ensenyament: Presencial

Llengua docència: ------

Preu del crèdit primera matrícula: 17.34€

Preu del crèdit primera matrículaper a estudiantat estranger no UE ni règim comunitari:34.68€

President/a de la Comissió Acadèmica del Títol (CAT) Mónica Fernández Franzón

Coordinador/a de la titulació Reyes Barberá Sáez

Coordinador/a de pràctiques externes Ester Carbó Valverde

Coordinador/a de mobilitat Francisco Barba Orellana

Interès acadèmic, científic o professional:

Aquest grau capacita en el domini dels diversos aspectes de la producció d’aliments i forma professionals amb els coneixements científics i tecnològics necessaris que els permeten estudiar la naturalesa dels aliments, les causes de la seua deterioració, els principis fonamentals del seu processament i la seua millora per al consum públic. Aquests coneixements van adreçats al disseny i a la selecció dels millors mètodes de conservació, transformació, envasament, emmagatzematge, distribució i ús, de manera que es garantisquen aliments d’alta qualitat sensorial, segurs, nutritius, saludables, adaptats als nous hàbits de consum i d’acord amb la legislació vigent.

Informacions pràctiques:

Per a estudiar Ciència i Tecnologia dels Aliments és imprescindible tenir coneixements previs de biologia i de química, i és recomanable tenir-ne de física i de matemàtiques. Aquest grau té 20 assignatures transversals (111 crèdits comuns) amb el grau en Nutrició Humana i Dietètica. El crèdits comuns es reparteixen de la següent manera: 99 crèdits entre assignatures de formació bàsica i obligatòries i 12 crèdits d’assignatures optatives.