Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments

  • G01: Capacitat d'interpretar dades rellevants.
  • G02: Desenvolupament d'habilitats per emprendre estudis posteriors.
  • G03: Capacitat d'interpretar dades rellevants.
  • G04: Capacitat per manejar l'anglès com a vehicle de comunicació científica.
  • G05: Saber aplicar els coneixements propis de l'àrea al món professional.
  • G06: Capacitat per transmetre idees, problemes i solucions dins l'àrea d'estudi.
  • G07: Saber aplicar el mètode científic i adquirir habilitats en el maneig de les principals fonts bibliogràfiques.
  • G08: Posseir i comprendre els coneixements en l'àrea de ciència i tecnologia dels aliments.
  • G09: Saber aplicar aquests coneixements al món professional, contribuint al desenvolupament dels drets humans, dels principis democràtics, dels principis d'igualtat entre dones i homes, de solidaritat, de protecció del medi i de foment de la cultura de la pau, amb perspectives de gènere.
  • G10: Adquirir la capacitat d'interpretar dades rellevants.
  • G11: Desenrotllar la capacitat per transmetre idees, problemes i solucions dins la seua àrea d'estudi, amb perspectiva de gènere.
  • G12: Desenvolupament d'habilitats per emprendre estudis posteriors.
  • G13: Desenrotllar la capacitat per demanar i transmetre informació en llengua anglesa amb un nivell de competència semblant al B1 del Consell d'Europa.
  • G14: Capacitat per buscar i trobar coneixements relacionats amb l'àrea, sempre aplicant la capacitat crítica i autocrítica.
  • G15: Ser capaç d'organitzar i planificar els temps de treball.
  • G16: Posseir i comprendre els coneixements en l'àrea de ciència i tecnologia dels aliments.
  • G17: Capacitat per transmetre idees, problemes i solucions dins l'àrea d'estudi de les llengües modernes i les seues literatures.
  • G18: Desenvolupament d'habilitats per emprendre estudis posteriors.
  • G19: Saber aplicar aquests coneixements al món professional, contribuint al desenvolupament dels drets humans, dels principis democràtics, dels principis d'igualtat entre dones i homes, de solidaritat, de protecció del medi i de foment de la cultura de la pau.
  • G20: Dissenyar i interpretar enquestes alimentàries.
  • G21: Assessorar científicament i tècnicament la indústria alimentària i els consumidors.
  • G22: Capacitat comunicativa oral i escrita en tots els àmbits possibles de l'exercici de la seua professió; esperit crític, adquirint habilitats de treball en equip i assumint-ne el lideratge quan siga apropiat.
  • G23: Gestionar subproductes i residus.
  • G24: Capacitat per interpretar dades rellevants.
  • G25: Capacitat per transmetre idees, problemes i solucions dins la seua àrea d'estudi.
  • G26: Realitzar tasques de formació de personal.
  • G27: Assessorar científicament i tècnicament la indústria alimentària i els consumidors.
  • G28: Assessorar en el desenvolupament, la comercialització, l'etiquetatge, la comunicació i el màrqueting dels productes alimentaris d'acord amb les necessitats socials, els coneixements científics i legislació vigent.
  • G29: Participar en la gestió, l'organització i el desenvolupament dels serveis d'alimentació.
  • G30: Desenvolupar la professió amb respecte envers altres professionals de la salut, adquirint habilitats per treballar en equip.
  • G31: Reconèixer les pròpies limitacions i la necessitat de mantenir i actualitzar la competència professional, prestant una importància especial a l'aprenentatge, de manera autònoma i continuada, de nous coneixements, productes i tècniques en nutrició i alimentació, així com la motivació per la qualitat.
  • G32: Realitzar la comunicació de manera efectiva, tant de forma oral com escrita, amb les persones, els professionals de la salut o la indústria i els mitjans de comunicació, sabent utilitzar les tecnologies de la informació i la comunicació especialment les relacionades amb nutrició i hàbits de vida.
  • G33: Aprendre a entendre l'organisme com un tot.
  • G34: Conèixer i interpretar com participa cada òrgan en el manteniment de la constància del medi intern.
  • G35: Capacitat d'aprenentatge: ser capaç d'iniciar-se en nous camps de la ciència i la tecnologia en general, a través de l'estudi independent.
  • G36: Conèixer la legislació relativa a les declaracions nutricionals i propietats saludables.
  • G37: Adquirir la formació bàsica per a l'activitat investigadora.
  • G38: Participar activament en el procés d'aprenentatge intel·lectual i científic.
  • G39: Conèixer la terminologia pròpia de la matèria.
  • G40: Reconèixer els elements essencials de la professió, incloent els principis ètics, responsabilitats legals i l'exercici de la professió, aplicant el principi de justícia social a la pràctica professional i desenvolupant-la amb respecte a les persones, els seus hàbits, creences i cultures.
  • G41: Tenir una actitud receptiva, comprenent el significat dels coneixements que se li transmeten.