Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments
Mòdul de Ciències Bàsiques
| Codi | Nom | Crèdits | Guia docent, horaris, exàmens |
|---|---|---|---|
| 33976 | Matemàtiques | 6 | Veure fitxa |
| 33982 | Microbiologia | 6 | Veure fitxa |
| 33980 | Bioquímica | 6 | Veure fitxa |
| 33981 | Anàlisi química | 6 | Veure fitxa |
| 33974 | Química general | 6 | Veure fitxa |
| 33975 | Química orgànica | 6 | Veure fitxa |
| 33978 | Estadística | 6 | Veure fitxa |
| 33972 | Biologia general | 6 | Veure fitxa |
| 33973 | Biologia vegetal i animal | 6 | Veure fitxa |
| 33977 | Física | 6 | Veure fitxa |
| 33979 | Fisiologia general | 6 | Veure fitxa |
Ciència dels Aliments
| Codi | Nom | Crèdits | Guia docent, horaris, exàmens |
|---|---|---|---|
| 33988 | Anàlisi dels aliments | 6 | Veure fitxa |
| 33985 | Química dels aliments | 6 | Veure fitxa |
| 33983 | Bromatologia | 10.5 | Veure fitxa |
Tecnologia dels Aliments
| Codi | Nom | Crèdits | Guia docent, horaris, exàmens |
|---|---|---|---|
| 33996 | Bases de l'enginyeria química | 6 | Veure fitxa |
| 33997 | Operacions bàsiques | 9 | Veure fitxa |
| 34001 | Producció de matèries primeres | 6 | Veure fitxa |
| 34005 | Biotecnologia d'aliments | 6 | Veure fitxa |
| 34004 | Transformació i conservació | 12 | Veure fitxa |
| 34111 | Indústries alimentàries | 9 | Veure fitxa |
Seguretat Alimentària
| Codi | Nom | Crèdits | Guia docent, horaris, exàmens |
|---|---|---|---|
| 34007 | Parasitologia alimentària | 6 | Veure fitxa |
| 34008 | Toxicologia alimentària | 6 | Veure fitxa |
| 34009 | Higiene alimentària | 4.5 | Veure fitxa |
| 34006 | Microbiologia alimentària | 6 | Veure fitxa |
Gestió i Qualitat en la Indústria Alimentària
| Codi | Nom | Crèdits | Guia docent, horaris, exàmens |
|---|---|---|---|
| 33986 | Gestió de qualitat | 4.5 | Veure fitxa |
| 33984 | Legislació alimentària i deontologia | 4.5 | Veure fitxa |
| 34010 | Economia i empresa | 4.5 | Veure fitxa |
Nutrició i Salut
| Codi | Nom | Crèdits | Guia docent, horaris, exàmens |
|---|---|---|---|
| 33998 | Documentació i metodologia científica | 4.5 | Veure fitxa |
| 33987 | Nutrició i dietètica | 9 | Veure fitxa |
| 33994 | Bases de salut pública | 4.5 | Veure fitxa |
| 33995 | Alimentació i cultura | 4.5 | Veure fitxa |
Pràctiques Externes
| Codi | Nom | Crèdits | Guia docent, horaris, exàmens |
|---|---|---|---|
| 34000 | Practiques externes | 18 | Veure fitxa |
Mòdul de Matèries Optatives
| Codi | Nom | Crèdits | Guia docent, horaris, exàmens |
|---|---|---|---|
| 33990 | Enologia | 4.5 | Veure fitxa |
| 33993 | Toxicologia laboral | 4.5 | Veure fitxa |
| 33992 | Anàlisi sensorial | 0 | Veure fitxa No oferida en 2025-2026 |
| 33999 | Nous aliments | 6 | Veure fitxa |
| 34003 | Iniciació a la investigació | 6 | Veure fitxa |
| 33991 | Envasos | 4.5 | Veure fitxa |
| 33989 | Additius alimentaris | 4.5 | Veure fitxa |
Treball de Fi de Grau
| Codi | Nom | Crèdits | Guia docent, horaris, exàmens |
|---|---|---|---|
| 34002 | Treball fi de grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments | 12 | Veure fitxa |















