Grau en Ciències Gastronòmiques
1r curs
Coordinació: Begoña Pineda Merlo
Crèdits totals: 60 | Formació bàsica: 60
Codi | Nom | Crèdits | Caràcter | Guia docent, horaris, exàmens |
---|---|---|---|---|
36357 | Biologia animal | 6 | Bàsica | Veure fitxa |
36358 | Biologia vegetal | 6 | Bàsica | Veure fitxa |
36359 | Fisiologia | 6 | Bàsica | Veure fitxa |
36360 | Física | 6 | Bàsica | Veure fitxa |
36361 | Química | 6 | Bàsica | Veure fitxa |
36362 | Anàlisi de Dades | 6 | Bàsica | Veure fitxa |
36363 | Química Biològica i Bioquímica | 6 | Bàsica | Veure fitxa |
36364 | Psicologia del consumidor i dels recursos humans | 6 | Bàsica | Veure fitxa |
36365 | Aspectes legals de l'activitat gastronòmica | 6 | Bàsica | Veure fitxa |
36366 | Gestió d'empreses gastronòmiques | 6 | Bàsica | Veure fitxa |
2n curs
Coordinació: Màrius Vicent Fuentes Ferrer
Crèdits totals:60 | Obligatori: 60
Codi | Nom | Crèdits | Caràcter | Guia docent, horaris, exàmens |
---|---|---|---|---|
36367 | Nutrició | 6 | Obligatòria | Veure fitxa |
36368 | Dietètica | 6 | Obligatòria | Veure fitxa |
36369 | Bromatologia | 6 | Obligatòria | Veure fitxa |
36370 | Seguretat alimentària | 4.5 | Obligatòria | Veure fitxa |
36371 | Microbiologia i parasitologia alimentàries | 4.5 | Obligatòria | Veure fitxa |
36372 | Gastronomia mediterrània | 6 | Obligatòria | Veure fitxa |
36376 | Tecnologia dels aliments | 6 | Obligatòria | Veure fitxa |
36377 | Materials i equips | 6 | Obligatòria | Veure fitxa |
36378 | Tècniques de cuina | 6 | Obligatòria | Veure fitxa |
36381 | Economia aplicada | 4.5 | Obligatòria | Veure fitxa |
36382 | Polítiques públiques | 4.5 | Obligatòria | Veure fitxa |
3r curs
Coordinació: Francisco Higón Tamarit
Crèdits totals: 60 | Obligatori: 60
Codi | Nom | Crèdits | Caràcter | Guia docent, horaris, exàmens |
---|---|---|---|---|
36373 | Gastronomia internacional | 6 | Obligatòria | Veure fitxa |
36374 | Creativitat i innovació | 6 | Obligatòria | Veure fitxa |
36375 | Restauració col·lectiva | 6 | Obligatòria | Veure fitxa |
36379 | Sensorialitat | 6 | Obligatòria | Veure fitxa |
36380 | Sumilleria i cocteleria | 6 | Obligatòria | Veure fitxa |
36383 | Etnogastronomia | 6 | Obligatòria | Veure fitxa |
36384 | Gestió de qualitat | 6 | Obligatòria | Veure fitxa |
36385 | Sistemes de producció i logística | 6 | Obligatòria | Veure fitxa |
36386 | Economia sectorial | 6 | Obligatòria | Veure fitxa |
36387 | Emprenedoria i pla de negocis | 6 | Obligatòria | Veure fitxa |
4t curs
Coordinació: José Miguel Soriano del Castillo
Crèdits totals: 60 | Obligatori: 10.5, Pràctiques externes: 18, Optatiu: 19.5, TFG: 12
Codi | Nom | Crèdits | Caràcter | Guia docent, horaris, exàmens |
---|---|---|---|---|
36388 | Idiomes i gastronomia | 4.5 | Obligatòria | Veure fitxa |
36389 | Desenvolupament local | 6 | Obligatòria | Veure fitxa |
36398 | Pràctiques externes | 18 | Pràctiques externes | Veure fitxa |
36399 | Treball fi de grau | 12 | Projecte fi de grau | Veure fitxa |
Optativitat | 19.5 | Optatiu |
Assignatures optatives
Codi | Nom | Crèdits | Caràcter | Guia docent, horaris, exàmens |
---|---|---|---|---|
36390 | Tècniques de cuina aplicades | 6 | Optativa | Veure fitxa No oferida en 2024-2025 |
36391 | Gestió de cuina | 4.5 | Optativa | Veure fitxa No oferida en 2024-2025 |
36392 | Art i gastronomia | 4.5 | Optativa | Veure fitxa No oferida en 2024-2025 |
36393 | Showcooking | 4.5 | Optativa | Veure fitxa |
36394 | Creació d'empreses gastronòmiques | 6 | Optativa | Veure fitxa |
36395 | Consells reguladors en la Comunitat Valenciana | 4.5 | Optativa | Veure fitxa |
36396 | Avanços tecnològics | 4.5 | Optativa | Veure fitxa |
36397 | TIC en gastronomia | 4.5 | Optativa | Veure fitxa No oferida en 2024-2025 |