Grau en Ciències Gastronòmiques
Formació Bàsica
| Codi | Nom | Crèdits | Guia docent, horaris, exàmens |
|---|---|---|---|
| 36357 | Biologia animal | 6 | Veure fitxa |
| 36358 | Biologia vegetal | 6 | Veure fitxa |
| 36362 | Anàlisi de Dades | 6 | Veure fitxa |
| 36364 | Psicologia del consumidor i dels recursos humans | 6 | Veure fitxa |
| 36360 | Física | 6 | Veure fitxa |
| 36366 | Gestió d'empreses gastronòmiques | 6 | Veure fitxa |
| 36361 | Química | 6 | Veure fitxa |
| 36363 | Química Biològica i Bioquímica | 6 | Veure fitxa |
| 36365 | Aspectes legals de l'activitat gastronòmica | 6 | Veure fitxa |
| 36359 | Fisiologia | 6 | Veure fitxa |
Ciències dels Aliments
| Codi | Nom | Crèdits | Guia docent, horaris, exàmens |
|---|---|---|---|
| 36370 | Seguretat alimentària | 4.5 | Veure fitxa |
| 36371 | Microbiologia i parasitologia alimentàries | 4.5 | Veure fitxa |
| 36367 | Nutrició | 6 | Veure fitxa |
| 36368 | Dietètica | 6 | Veure fitxa |
| 36369 | Bromatologia | 6 | Veure fitxa |
| 36375 | Restauració col·lectiva | 6 | Veure fitxa |
| 36374 | Creativitat i innovació | 6 | Veure fitxa |
| 36372 | Gastronomia mediterrània | 6 | Veure fitxa |
| 36373 | Gastronomia internacional | 6 | Veure fitxa |
Tecnologia dels Aliments
| Codi | Nom | Crèdits | Guia docent, horaris, exàmens |
|---|---|---|---|
| 36380 | Sumilleria i cocteleria | 6 | Veure fitxa |
| 36379 | Sensorialitat | 6 | Veure fitxa |
| 36376 | Tecnologia dels aliments | 6 | Veure fitxa |
| 36377 | Materials i equips | 6 | Veure fitxa |
| 36378 | Tècniques de cuina | 6 | Veure fitxa |
Ciències Socials i Jurídiques
| Codi | Nom | Crèdits | Guia docent, horaris, exàmens |
|---|---|---|---|
| 36381 | Economia aplicada | 4.5 | Veure fitxa |
| 36383 | Etnogastronomia | 6 | Veure fitxa |
| 36386 | Economia sectorial | 6 | Veure fitxa |
| 36387 | Emprenedoria i pla de negocis | 6 | Veure fitxa |
| 36388 | Idiomes i gastronomia | 4.5 | Veure fitxa |
| 36384 | Gestió de qualitat | 6 | Veure fitxa |
| 36385 | Sistemes de producció i logística | 6 | Veure fitxa |
| 36389 | Desenvolupament local | 6 | Veure fitxa |
| 36382 | Polítiques públiques | 4.5 | Veure fitxa |
Itinerari: Gestió de cuina
| Codi | Nom | Crèdits | Guia docent, horaris, exàmens |
|---|---|---|---|
| 36390 | Tècniques de cuina aplicades | 6 | Veure fitxa No oferida en 2025-2026 |
| 36391 | Gestió de cuina | 4.5 | Veure fitxa No oferida en 2025-2026 |
| 36392 | Art i gastronomia | 4.5 | Veure fitxa No oferida en 2025-2026 |
| 36393 | Showcooking | 4.5 | Veure fitxa |
Itinerari: Gestió d'indústria alimentària
| Codi | Nom | Crèdits | Guia docent, horaris, exàmens |
|---|---|---|---|
| 36394 | Creació d'empreses gastronòmiques | 6 | Veure fitxa |
| 36395 | Consells reguladors en la Comunitat Valenciana | 4.5 | Veure fitxa |
| 36397 | TIC en gastronomia | 4.5 | Veure fitxa No oferida en 2025-2026 |
| 36396 | Avanços tecnològics | 4.5 | Veure fitxa |
Pràctiques Externes
| Codi | Nom | Crèdits | Guia docent, horaris, exàmens |
|---|---|---|---|
| 36398 | Pràctiques externes | 18 | Veure fitxa |
Treball Fi de Grau
| Codi | Nom | Crèdits | Guia docent, horaris, exàmens |
|---|---|---|---|
| 36399 | Treball fi de grau | 12 | Veure fitxa |















