Grau en Ciències Gastronòmiques

  • E01: Comprendre d'una manera general el funcionament cel·lular.
  • E02: Conèixer els nutrients, la seua funció en l'organisme, la seua biodisponibilitat, les necessitats i recomanacions, i les bases de l'equilibri energètic i nutricional.
  • E03: Reconéixer la pluralitat de punts de vista amb què es construeix el fet alimentari a través de distints agents i discursos socials.
  • E04: Conèixer l'estructura i les propietats de les macromolècules biològiques i la seua relació amb la funció que realitzen.
  • E05: Caracteritzar elaboracions culinàries atenent a la seua composició, producció i servei.
  • E06: Conèixer i saber aplicar les tècniques culinàries per a optimitzar les característiques organolépticas i nutricionals dels aliments, amb respecte a la gastronomia tradicional i actual.
  • E07: Gestionar les tasques de gestió associades a la sumillería.
  • E08: Conèixer, analitzar criticament i preveure la situació i tendències socioeconòmiques en tots els sectors productius privats de la Gastronomia com escenaris del desenvolupament professional i empresarial.
  • E09: Comprendre la gestió de sistemes i processos de qualitat.
  • E10: Conèixer i saber avaluar i prevenir els riscos biològics en els aliments.