El finançament necessari per a dur a terme les activitats d’R+D+I pot tenir molt diversa naturalesa: subvencions públiques, contractes privats amb empreses i altres entitats, llicències de tecnologia, mecenatge i patrocini, etc. Actualment, a Espanya, les més importants per a les universitats per volum econòmic, nombre de projectes i rellevància dels seus resultats són les subvencions públiques.

En la Universitat de València, el Vicerectorat d'Investigació i Política Científica i, en dependència funcional d’aquest, el Servei d'Investigació i Innovació desenvolupa funcions de difusió, assessorament, gestió i justificació de les diferents convocatòries de finançament públic a través de la seua secció d’ R+D+I Subvencionada, en el cas de subvencions d’àmbit nacional, i a través de la secció d’R+D+I Internacional, en el cas de les subvencions d’àmbit europeu i internacional.

 • imatge de la noticia

  14/07/20

  Ajudes per a la realització de projectes de prova de concepte del programa «Valoritza i Transfereix» - Convocatòria 2019. Relació definitiva de sol·licituds concedides i denegades.

  Resolució de 14 de juliol de 2020 del Rectorat de la Universitat de València per la qual es publica la relació definitiva de sol·licituds concedides i denegades de la convocatòria d’ajudes per a la realització de projectes de prova de concepte, en el marc del Programa «Valoritza i Transfereix».

 • imatge de la noticia

  10/07/20

  Finançament d'accions especials d'investigació - Convocatòria 2019. Relacions definitives de les sol·licituds concedides, denegades i desistides.

  Resolució de 10 de juliol de 2020 del Vicerectorat d’Investigació, per la qual es publiquen les relacions definitives de les sol·licituds concedides, denegades i desistides del procediment d’assignació pressupostària per al finançament d'accions especials d’investigació de l’any 2019.

 • imatge de la noticia

  10/07/20

  Premis Variables psicològiques COVID-19 (2020). Relació de persones premiades en el segon sorteig.

  Resolució de 10 de juliol de 2020 del Vicerectorat d’Investigació per la qual es publica la relació de persones premiades en el segon sorteig de l’estudi Variables psicològiques protectores durant la quarentena del COVID-19, del grup d’investigació LABPSITEC-València.

 • imatge de la noticia

  09/07/20

  Estades d’investigació «Becas Iberoamérica. Santander Investigación» (2020). Relació definitiva.

  Relació definitiva de les sol·licituds concedides i denegades de la convocatòria d’ajudes per a la realització d’estades d’investigació en centres d’investigació o universitats iberoamericanes en el marc del Programa «Becas Iberoamérica. Santander Investigación».

 • imatge de la noticia

  06/07/20

  Estades d’investigació «Becas Iberoamérica. Santander Investigación» (2020). Relació provisional.

  Relació provisional de les sol·licituds concedides i denegades de la convocatòria d’ajudes per a la realització d’estades d’investigació en centres d’investigació o universitats iberoamericanes en el marc del Programa «Becas Iberoamérica. Santander Investigación».

 • Convocatòria 23 d'IMI2

  25/06/20

  Convocatòria 23 d'IMI2

  Oberta la convocatòria 23 de la Iniciativa de Medicaments Innovadors. El termini de presentació de propostes preliminars acaba el 29 de setembre de 2020.

  [Llegir més]

 • imatge de la noticia

  17/06/20

  Estades d’investigació «Becas Iberoamérica. Santander Investigación» (2020)

  Resolució de 17 de juny de 2020 del Rectorat de la Universitat de València per la qual es convoquen ajudes per a la realització d’estades d’investigació en centres d’investigació o universitats iberoamericanes en el marc del Programa «Becas Iberoamérica. Santander Investigación. Convocatoria 2020/2021».

 • imatge de la noticia

  17/06/20

  Jornada de llançament de la Consulta Preliminar al Mercat del repte HABITATGE RESILIENT.

  Jornada de Consulta Preliminar al Mercat per a resoldre mitjançant la Compra Pública d'Innovació el repte "HABITATGE RESILIENT" en l'àmbit de la descarbonització d'habitatges. Vicepresidència Segona i Conselleria d'Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica de la Generalitat Valenciana en amb el suport de l'Agència Valenciana de la Innovació (AVI).

  [Llegir més]

 • Novetats de l'ERC

  11/06/20

  Novetats de l'ERC

  Novetats del punt de contacte nacional a Espanya del Consell Europeu de Recerca (ERC) amb informació provisional sobre el proper programa de treball 2021.

  [Llegir més]

 • Taller Seguretat H2020

  09/06/20

  Taller Seguretat H2020

  Taller en línia de preparació de propostes de la convocatòria de Societats segures 2020. Lloc: Internet. Data: 25 de juny de 2020.

  [Llegir més]