Curs Cultures visuals i digitals

Falten tres dies per a tancar la inscripció del curs en línia "Cultures visuals i digitals", organitzat per la UFR Langues et Communication amb la col·laboració de la Universitat de Borgonya i l'Aliança FORTHEM.

El curs, que tindrà lloc aquesta pròxima tardor (setembre-desembre de 2022) i s'impartirà íntegrament en anglés, està obert als estudiants internacionals (de tots els nivells). La duració de la classe és de 12 hores per semestre i equival a 2 crèdits ECTS (consulta les condicions de la teua universitat). També rebràs una insígnia de FORTHEM al final del curs.

La classe s'impartirà a distància, en la plataforma Teams, i començarà el dilluns 19 de setembre de 2022, reunint-se els dilluns a la vesprada, de 17 a 18 hores. El curs es compon de 2 classes curtes impartides per diferents professors: per a cada classe curta, hi haurà una avaluació durant el semestre. Els estudiants internacionals poden inscriure's en aquesta classe sense haver-la seguit l'any passat, ja que cada component d'ensenyament és independent.

Aquesta classe acollirà a uns 10 estudiants internacionals, i la inscripció es realitzarà per ordre d'arribada. Per a inscriure's i resoldre dubtes envia un correu electrònic a la professora Candice Lemaire candice.lemaire@u-bourgogne.fr abans del 30 de maig de 2022, i còpia al teu coordinador d'intercanvi per a obtindre informació. Una vegada acceptat, podrà afegir aquesta classe de "Cultures visuals i digitals" a l'acord d'aprenentatge.

Veure més detalls en el fullet del curs (pdf).