From Games to Gamers

La Universitat de Borgonya organitza aquest esdeveniment que s'emetrà també en streaming i al qual estan convidats tots els estudiants membres de qualsevol universitat de l'Aliança FORTHEM.

El centre d'investigació TIL Texte-Image-Langage i l'equip del Màster en Traducció Multimèdia (T2M) de la Universitat de Borgonya tenen el plaer de convidar-te a un esdeveniment titulat "Dels jocs als jugadors: Els caçadors furtius dels regnes digitals", que tindrà lloc el divendres 19 i el dissabte 20 de novembre de 2021. L'esdeveniment se centrarà en la recepció i apropiació dels videojocs per part dels jugadors.

El primer dia, divendres dia 19, se celebrarà en anglés i consistirà en una mescla de presentacions i taules redones, dissenyades per a promoure l'intercanvi entre investigadors, professionals de la indústria del joc, altres professionals relacionats amb els jugadors i la cultura dels fans i, per descomptat, els propis jugadors.

La segona jornada, prevista per al dissabte 20, es farà en un espai cultural fora del campus per a facilitar l'intercanvi amb un públic més ampli i, principalment, en francés. Hi haurà sessions interactives que inclouran demostracions de jocs retro, tatuatges i un LocJam (concurs de localització de jocs) obert als estudiants de les universitats participants.

L'esdeveniment està dissenyat per a un públic mixt i interdisciplinari que participarà tant en persona com en línia. Consulta la pàgina del programa per a obtindre més informació. La inscripció és gratuïta però obligatòria, a través dels següents enllaços:

Inscripció divendres 19/11 (places limitades en persona, o en línia).

Inscripció dissabte 20/11 (places limitades en persona o en línia).

Llevat que la universitat o el govern francés anuncien altres mesures, per a assistir al simposi presencialment, serà necessari un certificat sanitari. Si la situació canvia, les inscripcions per a l'assistència presencial es convertiran automàticament en assistència en línia.

Si tens alguna pregunta, no dubtes a posar-te en contacte amb localisationdijon@gmail.com

Llista d'enllaços: