Captura de pantalla Acadèmia Digital FORTHEM

L'Aliança FORTHEM presentarà, en la reunió final de l'Aliança a Riga, la plataforma i la llista preliminar de cursos disponibles als estudiants i al personal acadèmic.

L'Acadèmia Digital FORTHEM és una plataforma en línia per a la mobilitat virtual. Oferirà cursos en línia, activitats d'intercanvi, cursos síncrons i mixtos, i formació per a professors. L'esdeveniment de llançament a Riga té com a objectiu promoure la plataforma entre els estudiants i el personal acadèmic, mostrar les oportunitats per a tots dos i augmentar el nombre de cursos disponibles.

La presentació de l'Acadèmia Digital està prevista per al dimecres 8 de juny de 2022, a les 9.00 CET, amb la següent programació:

- 9.00 - 10.00: Llançament de l'Acadèmia Digital i presentació dels cursos d'idiomes.

L'equip ofereix una breu visió general sobre FORTHEM i l'Acadèmia Digital; a continuació, es donen instruccions sobre com accedir a la plataforma i com inscriure's en els cursos i activitats de FORTHEM. Finalment, els professors dels set països de FORTHEM presenten els seus cursos d'idiomes en alemany, francés, espanyol, italià, finlandés, letó i polonés.

- 10.30 - 12.00: Presentació dels cursos de laboratori.

Presentació dels cursos multidisciplinaris, que prompte estaran disponibles per als estudiants, per part dels equips dels Laboratoris de FORTHEM. Es presentaran els següents 6 cursos:

  1. Narratives de Migració i Diversitat: un enfocament interseccional - desenvolupat pel Laboratori FORTHEM "Diversitat i Migració", administrat per la Universitat de València (UV).
  2. Entorns d'aprenentatge multilingües - desenvolupat pel laboratori FORTHEM "Multilingualism in School and Higher Education", administrat per la Universitat de Jyväskylä (JYU).
  3. Metodologia d'investigació per a explorar la transformació digital - desenvolupada pel laboratori FORTHEM "Transformació digital", administrat per la Universitat de Palerm (Unipa).
  4. Tràfic de persones i drets fonamentals: una visió general - desenvolupat pel laboratori FORTHEM "Diversitat i Migració", administrat per la Universitat de Palerm (Unipa).
  5. Emprenedoria europea - desenvolupada pel laboratori FORTHEM "Experiencing Europe", administrat per la Universitat de Opole (UO).
  6. Registres del clima de la Terra en les conques sedimentàries - desenvolupat pel laboratori FORTHEM "Clima i recursos", administrat per la Universitat de Magúncia (JGU).

Per a participar en aquesta reunió en línia, que es realitzarà a través de Teams, és necessari registrar-se. El formulari d'inscripció està disponible ací. Una vegada registrat, rebrà automàticament un correu electrònic amb l'enllaç directe a l'esdeveniment.