Staff Week en la Universitat Johannes Gutenberg de Magúncia
Foto de Leon en Unsplash

La Universitat Johannes Gutenberg de Magúncia organitza del 12 al 16 de setembre de 2022 una setmana del personal de cinc dies de duració sobre "Perspectives europees sobre el lideratge en l'ensenyament superior". S'oferirà als participants un espai per a l'intercanvi sobre el bon lideratge en les universitats de l'Aliança FORTHEM.

Les següents preguntes serviran de punt de partida per a les diferents sessions de debat, intercanvi d'opinions i experiències, consulta entre parells, job shadowing i tallers metodològics:

- Existeix una perspectiva europea sobre el lideratge en l'educació superior?

- Què esperen les universitats del seu personal directiu i dels seus programes de desenvolupament de personal?

- Com pot el personal de Recursos Humans donar suport a un bon lideratge?

Durant el taller, dirigit al personal de RR.HH. i al personal executiu de FORTHEM, els participants aprendran a reforçar les seues habilitats de lideratge, les seues competències metodològiques i desenvoluparan una comprensió mútua del lideratge en l'educació superior. Pots trobar més informació, així com el programa d'aquesta Staff Week, en aquest fullet i a través de la seua pàgina web. La inscripció està oberta fins al 15 de juliol de 2022 a través d'aquest enllaç.

Les despeses de viatge podran ser coberts pel programa Erasmus+ Staff, prèvia sol·licitud de finançament en la institució d'origen. Les confirmacions als participants inscrits s'enviaran a la fi de juliol.

Llista d'enllaços: