Taller virtual: Transformació digital en les societats Dijous 17 de juny

El proper dijous 17 de juny de 10.00 a 14.00 tindrà lloc un taller virtual gratuït, organitzat per la Universitat de Jyväskylä i la Universitat de València dins de l'Aliança Forthem, per a compartir idees sobre la digitalització de les societats. Mitjançant aquest esdeveniment es pretén intercanviar idees, crear xarxes i iniciar noves col·laboracions en diferents camps, així com conéixer i establir contactes amb experts de les universitats de FORTHEM i altres parts interessades com ara empreses privades, organitzacions públiques, ONG, etc.

La transformació digital ha generat molts reptes en diferents àmbits de les societats, situació que s'ha accentuat encara més amb la crisi sanitària COVID-19. El Laboratori de Transformació Digital de FORTHEM, integrat per un grup d'experts format per acadèmics de les 7 universitats de l'Aliança FORTHEM, té com a objectiu investigar aqueixos reptes socials dins de diferents camps com l'economia i l'educació, en qüestions polítiques, jurídiques, socials i culturals, sense oblidar la intel·ligència artificial sobre les societats.

El taller començarà amb una breu introducció al Laboratori de Transformació Digital i a Horitzó Europa i, a continuació, els acadèmics de diferents universitats impartiran sessions curtes distribuïdes en quatre mòduls:

Mòdul 1: La digitalització de l'economia
Mòdul 2: La intel·ligència artificial en les societats
Mòdul 3: Qüestions polítiques, jurídiques, socials i culturals
Mòdul 4: Coneixement, educació i salut


Després de les sessions, s'obrirà un torn de debat i es contemplaran futures possibilitats de col·laboració. Pots consultar el programa ací.
 

Aquest taller, que es durà a terme en anglés, es dirigeix a tot aquell interessat en la transformació digital en l'àmbit de l'economia, l'educació, la política, l'àmbit jurídic, social o cultural, a cualquier persona que treballe en una organització pública o privada, un partit polític, una ONG o qualsevol altre tipus d'associació.

Inscriga's en el taller abans del 15 de juny de 2021 ací. Rebrà un enllaç a l'esdeveniment després de la inscripció per correu electrònic.

Llista d'enllaços: