Aquest servei té per objectiu prestar serveis d’assessorament, d’informació, de dinamització i de formació als estudiants i estudiantes de la Universitat de València i als futurs universitaris, així com a d’altres col·lectius vinculats al món de l’educació, repartint les seues tasques en tres grans àrees:

  • Àrea de Difusió i Publicacions: elabora i difon informació d’interès universitari en diferents suports com ara la Guia de graus, la Guia de postgraus o la Guia d’accés a la universitat; edita la revista FUTURA i gestiona programes i accions de difusió de l’oferta d’estudis de la Universitat com el programa Conèixer.
  •  

  • Àrea d’Informació i Orientació: ofereix atenció personalitzada a les oficines dels tres campus; coordina les assessories d’Orientació Personal i Jurídica (confl ictes acadèmics, vivenda, etc.); i assessora en matèria d’accés a la universitat i estudis superiors. També coordina el programa Mentors. Tutoria entre iguals.
  •  

  • Àrea de Participació, Dinamització i Formació: gestiona ajudes i programes de suport als estudiants; promociona la participació, l’associacionisme i el voluntariat; dinamitza socioculturalment, organitza el Festival de Benvinguda de la Universitat i gestiona programes de formació com ara La Nau dels Estudiants i les Estudiantes i les escoles d’estiu La Nau dels xiquets i les xiquetes i La Nau Jove.

     

     
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies