Branca de coneixement: Ciències

Àmbit de coneixement: Interdisciplinar

Centre: Facultat de Farmàcia i Ciències de l'Alimentació

Codi titulació: 1212

Web específica del grau: www.uv.es/graus/gastronomiques

Crèdits totals del títol: 240

Formació bàsica: 60

Obligatoris: 130.5

Optatius: 19.5

Pràctiques externes: 18

Treball fi de grau: 12

Cursos: 4

Places oferides: 50

Modalitat d'ensenyament: Presencial

Llengua docència: ------

Preu del crèdit primera matrícula: 17.34€

Preu del crèdit primera matrículaper a estudiantat estranger no UE ni règim comunitari:34.68€

President/a de la Comissió Acadèmica del Títol (CAT) Juan Carlos Moltó Cortés

Coordinador/a de la titulació Carla Soler Quiles

Coordinador/a de pràctiques externes Ester Carbó Valverde

Coordinador/a de mobilitat Carla Soler Quiles

Interès acadèmic, científic o professional:

El grau en Ciències Gastronòmiques vol formar professionals amb una bona base de coneixements científics, tecnològics, de salut i de gestió empresarial, capaços de dissenyar projectes i gestionar serveis gastronòmics en els camps professionals de l’alta cuina, de la restauració comercial i col·lectiva i de la indústria alimentària. A més, el grau capacita per a desenvolupar i fomentar la creativitat, la innovació i la investigació en el món de la gastronomia, de gran impacte econòmic i social, donant resposta als canvis que es produeixen en l’àmbit de l’alimentació, en la percepció 
de la cuina i en les noves formes de consum.

Informacions pràctiques:

Per a estudiar Ciències Gastronòmiques, és recomanable tenir coneixements previs de biologia, de química, de física i de matemàtiques. 

Els ensenyaments pràctics representen un element fonamental en la formació ’aquest grau.

El grau té la col·laboració del Centre de Turisme de la Generalitat Valenciana, de la Federació Empresarial d’Hostaleria de València, de l’Escola d’Hostaleria Gambrinus, i també de Mercavalèn-cia, dels Consells Reguladors de Denominacions d’Origen de la Comunitat Valenciana i de l’Acadè-mia Valenciana de Gastronomia.