L’exposicio ‘Comerç Just i Desenvolupament’, en la Facultat de Farmàcia

La mostra consta de quatre panells.

L’exposició ‘Comerç Just i Desenvolupament’, promoguda per l’organització IDEAS, ha arribat a la Facultat de Farmàcia de la Universitat de València. Romandrà en el vestíbul fins el pròxim 10 de març. Aquesta mostra que està fent circuitar la iniciativa Campus Sostenible pels campus és una acció de sensibilització cap a la comunitat universitària en temes com l’eradicació de la pobresa, el respecte cap al medi ambient, el foment de l’equitat en les relacions humanes i la promoció d’una gestió empresarial responsable amb la societat.

La mostra ha estat en la Facultat de Filosofia durant els últims 20 dies. Consta de quatre panells, en els quals es vincula el Comerç Just amb el model de Desenvolupament Sostenible mitjançant els aspectes citats : la contribució a l’eradicació de la pobresa, el respecte cap al medi ambient, el foment de l’equitat en les relacions humanes, i la promoció d’una gestió empresarial responsable amb la societat.

L’Organització de Comerç Just IDEAS coordina des de l’any 2010 el projecte ‘Universidades por el Comercio Justo’, amb l’objectiu que diferents universitats espanyoles desenvolupen accions vinculades al Comerç Just com una ferramenta eficaç de desenvolupament sostenible. Formen part d’aquest projecte les universitats de Cantàbria, Córdoba, Extremadura, Jaén, Málaga, Alcalá i València, la UNED, la Carlos III, la Universitat Rey Juan Carlos, la Menéndez Pelayo i l’Autònoma de Madrid.
 

Data d'actualització: 17 de de febrer de 2012 11:10.

Llista de notícies