Rafael Sanjuán, de l'Institut Cavanilles, guardonat amb el premi Idea

Rafael Sanjuán.

Rafael Sanjuán Verdeguer, de l’Institut Cavanilles de Biodiversitat i Biologia Evolutiva, en el Parc Científic de la Universitat de València, ha estat guardonat aquest dimarts amb el premi Idea, en la categoria Ciències de la Vida. El jurat ha premiat el seu treball titulat: ‘La Evolución en Acción: Virus, Mutación y Biomedicina’. Els premis estan destinats a professors i investigadors joves de les universitats valencianes.

El premis Idea están convocats per la Fundació Ciutat de les Arts i les Ciències ¬amb l’objecte de divulgar, estimular i donar suport a la ciència, la tecnologia, l'art i de totes les accions científiques, culturals, educatives, socials, mediambientals, artístiques i de qualsevol altra classe que tinguen relació amb eixos camps i amb les activitats a desenvolupar en el complex de la Ciutat de les Arts i les Ciències.

Els Premis Idea van dirigits a joves professors i investigadors, creadors i experts de la comunicació adscrits a alguna de les universitats, centres d'investigació o instituts tecnològics de la Comunitat Valenciana.

Rafael Sanjuán és investigador contractat pel Programa Ramón y Cajal (2008). El seu currículum es pot consultar en:

www.uv.es/rsanjuan/sanjuan_CV.pdf

D’altra banda, en la categoría Ciències Físico-Químiques, el premi ha recaigut en Iván Mora Seró, investigador ‘Juan de la Cierva’ de la Universitat Jaume I i doctor en Física per la Universitat de València. 


Data d'actualització: 5 de de juny de 2012 22:05.

Llista de notícies