Logo de la Universitat de València Logo Unitat Web i Màrqueting Logo del portal

'Una mirada política als salaris mínims a Espanya i la UE'

Conferència de Carlos Vacas, responsable d'Investigació de la Fundació Europea per a la Millora de les Condicions de Vida i de Treball (Eurofound), programada en el marc del Seminari d'Activitats Culturals del Departament d'Economia Aplicada de la Universitat de València.

Carlos Vacas Soriano, especialitzat en la investigació econòmica, destaca en temes i polítiques del mercat laboral, difusió de resultats, i enllaç amb les parts interessades (Comissió Europea, organitzacions internacionals, governs, sindicats, organitzacions d'ocupadors, comunitat d'investigació).

Les desigualtats salarials i de rendes, els salaris mínims, el treball precari, l'ocupació temporal i la qualitat de l'ocupació figuren entre les seues especialitats.

Llicenciat en Economia i Periodisme, té un màster en Economia de la UE en el Col·legi d'Europa de Bruges (Bèlgica), una suficiència investigadora en integració europea en la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i un doctorat en Economia Aplicada en la Universitat de Salamanca.

 

Data 2 de novembre de 2022 d' 11:00 a 13:00. Dimecres.

 
 
Lloc de realització

Aula 2P04. Departament Economia Aplicada. (2n pis Facultat d'Economia)

 
Organitza

Departament d'Economia Aplicada.

 

Contacta Ferran.Elias@uv.es