Logo de la Universitat de València Logo Unitat Web i Màrqueting Logo del portal

XXI Olimpíada d'Economia
XXI Olimpíada d'Economia

Entre el 20 de febrer i el 21 de març de 2024 estarà obert el període d'inscripció per a participar en la fase local de l'Olimpíada d'Economia.

L'alumnat interessat a participar ha d'emplenar el formulari d'inscripció que apareix en la pàgina Web de les facultats organitzadores.

L'Olimpíada d'Economia és un concurs de caràcter acadèmic i educatiu, l'objectiu fonamental del qual és incentivar i estimular l'estudi de l'Economia i l'Empresa entre els estudiants de batxillerat. Així mateix, persegueix premiar l'esforç i l'excel·lència acadèmica, divulgar els estudis d'Economia i Empresa, i servir de punt de trobada entre l'ensenyament secundari i la universitària.

En les Olimpíades pot participar tot l'alumnat dels centres d'ensenyament secundari de la Comunitat Valenciana que estiga matriculat durant el curs 2023-24 en l'assignatura d'Empresa i Disseny de Models de Negoci de 2n de batxillerat.

La prova se celebrarà el dissabte 23 de març de 2024 en l'Aulari Sud del Campus dels Tarongers de la Universitat de València.

 

Data De 20 de febrer de 2024 a 21 de març de 2024. 24h. Tots els dies.

 
 
Lloc de realització

Online

 
Organitza

Facultat d’Economia. Comissió de Cooperació amb Secundària..

 

Contacta Secundariafde@uv.es

 
Més informació