Logo de la Universitat de València Logo del portal

 • UWM

Llista de novetats

Últimes 10 novetats

 • 07/11/19

  El Centre Rus posa en marxa el seu portal web

  [Llegir més]

 • 31/10/19

  El nou disseny web s'estén a altres sis departaments

  Anatomia i Embriologia Humana, Sociologia i Antropologia Social, Biologia Celular, Biologia Funcional i Antropologia Fisica, Metodologia de les Ciències del Comportament, Psicobiologa, i Didàctica de la Matemàtica són els noms dels sis departaments als que la Unitat Web i Màrqueting ha redissenyat els seus web durant els darrers dies, per a adaptar-los a la nova imatge corporativa de la Universitat de València.

  [Llegir més]

 • 26/09/19

  Dos nous departaments s'uneixen a la nova imatge corporativa

  El procés per al redisseny dels portals web dels departaments de la Universitat de València ha arribat als departaments d'Enginyeria Química i Didàctica de la Llengua i la Literatura, que s'acaben d'unir a la nova imatge corporativa que s'ha aplicat a nombrosos portals de facultats, instituts, màsters, col·legis majors, biblioteques i altres centres de la UV.

  [Llegir més]

 • Aula delsl Open Days de la Unitat Web i Màrqueting

  16/09/19

  Open Days a la Unitat Web i Màrqueting

  La Unitat Web i Màrqueting organitza cada primer divendres de mes l'Open Day, unes jornades de portes obertes en les quals s'intenta resoldre personalment els dubtes sorgits en l'edició amb el nou Gestor de Continguts Web UV. El pròxim Open Day serà el 13 de desembre.

  [Llegir més]

 • 11/09/19

  Nova web del Departament de Biologia Cel·lular, Biologia Funcional i Antropologia Física

  El redisseny dels portals web dels departaments de la Universitat de València, que es va iniciar a finals de 2018, li ha arribat al Departament de Biologia Cel·lular, Biologia Funcional i Antropologia Física, que des del 10 de setembre de 2019 llueix la nova imatge corporativa que s'ha aplicat ja els darrers mesos a nombrosos portals de facultats, instituts, màsters, col·legis majors, biblioteques i altres centres de la UV. En el cas dels departaments el procés es va iniciar un any enrere amb el redisseny del d'Educació Física i Esportiva.

  [Llegir més]

 • 26/07/19

  La Fundació General UV renova la seua imatge

  [Llegir més]

 • 15/07/19

  UVGandia, nou portal web i nova marca

  El Centre de Gandia de la Universitat de València (UVGandia) ha estrenat, tot coincidint amb l'inici de les activitats de la 36 Universitat d'Estiu, el nou portal web, adaptat als paràmetres del disseny corporatiu de la UV. UVGandia es también la nueva marca del Centre de Gandia de la UV.

  [Llegir més]

 • 19/06/19

  La Facultat de Matemàtiques s'incorpora al nou disseny web

  [Llegir més]

 • 15/05/19

  Una nova actualització millora les prestacions del gestor web de la UV

  [Llegir més]

 • 15/04/19

  Nou web de la Facultat de Magisteri

  [Llegir més]

Per a més novetats, utilitza el cercador

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies