Logo de la Universitat de València Logo Unitat Web i Màrqueting Logo del portal

Nou web de la Càtedra d'Implantologia Dental

  • Unitat Web i Màrqueting
  • Cristina Soriano Cabellos
  • 22 de maig de 2023
Càtedra d'Implantologia Dental

La Unitat Web i Màrqueting llança la nova pàgina web de la Càtedra d'Implantologia Dental Galimplant - UV. Un portal amb una navegació fàcil i intuïtiva gràcies a un disseny modern i atractiu, amb gran presència d'elements gràfics.

La UWM ha desenvolupat aquest web, com ha fet abans amb una trentena de Càtedres de la Universitat de València que han sol·licitat disposar de webs corporatius sota el paraigua de la Universitat de València. La URL de la Càtedra d'Implantologia Dental Galimplant és http://www.uv.es/implantologia-dental-galimplant

La Càtedra d'Implantologia Dental, amb l'objectiu de millorar la promoció, accessibilitat i divulgació de les seues línies d'actuació, va sol·licitar la creació d'una nova web per a donar difusió a les accions que desenvolupa en l'àmbit de la implantologia dental, tant per a millorar la formació dels professionals com per a optimitzar els materials i tècniques que s'utilitzen en aquesta especialitat de l'Odontologia.

Així doncs, el nou portal té una estructura web a través de la qual es despleguen continguts com a informació bàsica de la càtedra (dades de contacte, equip i entitats col·laboradores) i altres com a activitats, formació i publicacions de la Càtedra. També hi ha una última pestanya dedicada al programa UVCàtedres de la Universitat de València.

El nou portal té una estructura web clara i intuïtiva, amb un disseny molt visual que mostra en primer nivell les novetats que la Càtedra vol comunicar als seus usuaris i usuàries. Aquesta pàgina web, s'adapta al gestor de continguts web de la Universitat de València i pretén contribuir a difondre el treball que desenvolupa la Càtedra d'Implantologia Dental Galimplant-UV en el marc del programa de UVCàtedres.

Logo Càtedra