UVSostenibilitat,UVSostenibilitatUniversitat de València,Universitat de València Logo del portal

La Universitat davant el canvi climàtic. Reptes docents i possibilitats d'acció

  • 12 de juliol de 2021
Image de la noticia

El  grup de treball de Sostenibilización curricular de la sectorial de CRUE-Sostenibilitat ha organitzat juntament amb la Fundació Biodiversitat i la OECC les Jornades Universitat i  Canvi Climàtic en el marc del projecte LIFE  SHARA (“Sensibilització i  Coneixement per a l'Adaptació al Canvi Climàtic). Les Jornades “La Universitat davant  el canvi climàtic. Reptes docents i possibilitats d'acció”, que se celebrarà els dies 14, 16, 21 i 23 de setembre de 2021 de manera en línia en la plataforma Zoom. Els objectius de la  formació són els següents:
 * Facilitar la integració del canvi climàtic en el currículum  acadèmic, així com proporcionar una actualització del coneixement sobre aquest.
 * Proporcionar als docents universitaris un conjunt de recursos  nous, útils i pràctics entorn de l'adaptació al canvi climàtic.
 
Pot accedir al  programa complet de la formació.
 
Per a participar és imprescindible inscriure's emplenant el formulari d'inscripció , que romandrà obert el termini de recepció d'inscripcions fins al 3 de setembre (inclusivament) a les 14.00 hores (hora peninsular). Una vegada rebudes les inscripcions, a partir del 6 de setembre, des de l'organització es posaran en contacte amb les persones inscrites per a informar  sobre la seua admissió i, en el seu cas, facilitar els enllaços d'accés a la  formació.
 
 
Per a qualsevol qüestió, podeu escriure al següent correu electrònic: 
lifeshara@fundacion-biodiversidad.es