UVSostenibilitat,UVSostenibilitatUniversitat de València,Universitat de València Logo del portal

Vídeo participatiu: Repensant l'Agenda 2030 des de la innovació social col·lectiva.

  • 26 de maig de 2020
Image de la noticia

El curs està organitzat pèr la Càtedra de Participació Ciutadana, Govern Obert i Open Data

El present curs d'extensió universitària té com a objectiu potenciar el pensament crític, la participació inclusiva i la pràctica reflexiva cap a l'acció col·lectiva transformadora des de la investigació-acció participativa amb vídeo participatiu (IAP-VP) i l'Agenda 2030. A partir dels principis i pràctiques de la IAP-VP es pretén abordar els Objectius de Desenvolupament Sostenible des de les experiències d'innovació social col·lectiva de la ciutat de València.

Al llarg del curs, les persones participants desenvoluparan diferents narratives audiovisuals que pretenen donar veu a experiències d'innovació social col·lectiva que s'estan duent a terme a la ciutat de València i que estan contribuint als ODS. Les experiències d'innovació social col·lectiva són aquelles "(...) xarxes d'activistes i organitzacions que generen noves solucions des de baix per a contribuir a un desenvolupament humà i sostenible" (Pellicer 2016) Aquest *curs està dirigit a tota la comunitat universitària (alumnat, PAS , PDI, Nau Gran) i a tècnics de participació ciutadana de la Generalitat Valenciana.

aquest curs d'extensió universitària de la Universitat de València serà impartit en cinc mòduls (25 hores), cada mòdul tindrà una dedicació de 5 hores.

Enllaç a la inscripció i la fitxa del curs

Càtedra de Participació Ciutadana, Govern obert i Open Data