UVocupacióFundació GeneralUniversitat de València Logo del portal

La tercera edició de l'estudi d'inserció laboral de Màster Oficial de la UV va analitzar les promocions de titulats i titulades que van finalitzar els seus estudis als anys 2016, 2017 i 2018. En aquest cas, els titulats i les titulades van ser enquestats com a mínim 1, 2 o 3 anys després de l'obtenció de la titulació.

L'estudi va abastar un total de 103 títols de Màster Oficial implantats a partir del curs 2009-2010 i que s'oferien en el curs acadèmic 2019-2020. L'enquesta es va llançar el 13 de desembre de 2019 i va finalitzar el 20 de maig de 2020, obtenint-se una taxa de resposta del 26,3%, la qual equival a 2266 enquestes emplenades.

INFORME EXECUTIU DE RESULTATS

Aquest informe presenta 14 indicadors bàsics d'inserció que parlen de la situació dels titulats i titulades en el moment de l'enquesta, de la seua experiència laboral posterior a la titulació, i de les característiques de l'ocupació que exercien en el moment de l'enquesta o de l'última ocupació exercida (per a aquelles persones que es trobaven aturades en el moment de l'enquesta). Aquests indicadors es presenten en l'informe de manera gràfica a nivell d'Universitat, i a nivell de branca de coneixement i de titulació.

Donat el relativament curt interval de temps transcorregut entre la finalització del Màster i l'enquesta (entre un i tres anys), l'informe presenta únicament els indicadors referits a l'ocupació actual o última ja que en molts casos coincideix amb la primera ocupació.

 

INFORMES PER BRANCA I TITULACIÓ

Branca de ciències socials i jurídiques