University of Valencia logo Logo Delegation for University Integration Logo del portal

 

Comunicació  Relació d'alumnat i aules per a la prova de preselecció que es realitzarà el divendres 19 de novembre a les 16.00 hores a l'Aulari Interfacultatiu del Campus de Burjassot. (punxa per a descarregar el llistat)

 

 

 

 

Objectius
 

  • Estimular l’estudi de la química entre els joves estudiants
  • Premiar l’esforç i l’excel·lència acadèmica
  • Divulgar la química i servir de punt de trobada entre l’ensenyament secundari i la Universitat
     

Participants
 

Poden participar a l’Olimpíada Química tots els alumnes de centres d'ensenyamnets  matriculats durant el curs 2021-22 en l'assignatura de Química de 1r o 2n de batxillerat.

Els estudiants hauran  d'inscriure's prèviament a la web de la Delegació per a la Incorporació a la Universitat.
 

Calendari d'Activitats de la Fase Local de l'Olimpíada de Química
 

Prova de Preselecció. Es realitzarà el divendres 19 de novembre de 2021. Aulari Interfacultatiu Campus de Burjassot (Cami del Cementeri, 20, Burjassot). Els alumnes inscrits seran convocats a les proves sense necessitat de comunicació personal posterior.  Es seleccionará un equip de 16-20 estudiants.

Seminari formatiu, per als estudiants preseleccionats de 48 hores de durada (12 sessions de 4 hores cadascuna). La formació s'impartirà a l'aula F-1.3 de la Facultat de Química de la Universitat de València en horari de 16.00 a 20.00 hores. (calendari complet en l'apartat Resultats)

Prova de Fase Local. Es realitzarà el divendres 4 de març 2022. Es comunicarà oportunament l'aula i l'horari de la prova. La Fase Local de l'Olimpíada es realitzarà de manera simultània a totes les universitats públiques de la Comunitat Valenciana.


Fase Nacional de l'Olimpíada de Química
 

Les normes de participació a la Fase Nacional de l'Olimpíada de Química les establiran la Reial Societat Espanyola de Química (RSEQ) i el Ministeri d'Educació. L'equip d'estudiants que cada universitat enviarà a aquesta Fase Nacional es designarà entre els estudiants guanyadors de la Fase Local.
 

Coordinadors
 

  • Miguel Ángel González Martínez. Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica y del Medio Natural ETSIAMN. Universitat Politécnica de València (mgonzal1@qim.upv.es).
  • Juan José Borras Almenar. Departament de Química Inorgànica. Facultat de Química de la Universitat de València (juan.j.borras@uv.es).
     

Entitats colaboradores
 

Exercicis d'anys anteriors de la Preselecció 
 


Exercicis d'anys anteriors de la Fase Local