University of Valencia logo Logo Faculty of Economics Logo del portal

Study at the Faculty of Economics: professionalisation and employability guarantee.

Study at the Faculty of Economics: professionalisation and employability guarantee

Our goal is that you achieve your dreams.

Our goal is that you achieve your dreams

Beques de postgrau 2015 de la Fundación Mapfre

  • June 24th, 2015
Image de la noticia

Per a sol·licitar la beca has de ser graduat universitari, diplomat, llicenciat o titulat superior. El termini per a presentar sol·licituds és fins al 25 de setembre.

La convocatòria de 2015 contempla exclusivament programes acadèmics de postgrau relacionats amb les següents àrees de coneixement: anàlisi tècnica-actuarial, previsió social, dret d'assegurances, gestió i organització d'entitats asseguradores, comptabilitat i anàlisi econòmica financera de les companyies d'assegurances.

Tens de termini fins al 25 de setembre per a presentar la teua sol·licitud per a aquestes beques, que compten amb un import màxim de 6.000 euros per cadascuna d'elles per a programes d'un any acadèmic complet. A l'import de la beca se li aplicarà la deducció fiscal que estableix la normativa espanyola vigent.

Els estudis objecte de les presents beques han de ser a temps complet i amb una càrrega lectiva mínima de 300 hores, de les quals, almenys el 50% hauran de ser de caràcter presencial i han de començar en el curs acadèmic 2015/2016. El període total de gaudi de la beca no podrà ser inferior a 3 mesos, ni superior a 12 mesos.

Per a sol·licitar la beca has de ser graduat universitari, diplomat, llicenciat o titulat superior i comptar amb estudis en universitats o centres d'ensenyament superior a Espanya o en els seus respectius països d'origen.

Més informació