University of Valencia logo Logo Faculty of Economics Logo del portal

Study at the Faculty of Economics: professionalisation and employability guarantee.

Study at the Faculty of Economics: professionalisation and employability guarantee

Our goal is that you achieve your dreams.

Our goal is that you achieve your dreams

La Universitat de València celebra el Congrés d´Economia Aplicada ASEPELT

  • June 16th, 2016
Image de la noticia

La celebració del XXX Congreso Internacional de Economía Aplicada ASEPELT, es desenvoluparà a València els dies 30 de juny, 1 i 2 de juliol de 2016.

El Departament d'Economia Aplicada de la Facultat d´Economia de la Universitat de València és l'encarregat d'organitzar l'esdeveniment, que comptarà amb la participació d'investigadors i professionals de prestigi reconegut de l'economia, banca i finances, entre altres àrees.

El lema del congrés: Datos, información y conocimiento en Economía, permetrà debatre i desenvolupar temes d'actualitat, conjuminant les idees econòmiques, la metodologia i l'anàlisi de fonts estadístiques. A més, el programa proposa un ampli nombre d'Àrees Temàtiques amb la finalitat de cobrir les expectatives dels presents a València.

De manera particular, s'obrirà un àrea per a “Joves Investigadors” en la qual puguen exposar els seus treballs els recentment titulats, incorporant projectes de finalització de Màster d'un nivell destacat vinculats a l'Economia Aplicada.

L'acte inaugural del Congrés se celebrarà el dijous 30 de juny a les 9:00h en la Facultat d’Economia i serà presidit pel Rector de la Universitat de València, Esteban Morcillo; el Conseller d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Ocupació de la Generalitat Valenciana, Rafael Climent; el President de ASEPELT, José María Moreno; i el Degà de la Facultat d’Economia de la Universitat de València, José Manuel Pastor.

Amb l'objectiu de fer el congrés més atractiu si cap, l'organització aposta per compaginar les activitats formatives amb en el terreny lúdic. Així doncs, al llarg de l'esdeveniment estan programades diverses accions d'oci, com a visites a Sagunt i al Parc Natural de l'Albufera.

Programa