University of Valencia logo Logo Faculty of Economics Logo del portal

Renovada l'acreditació TEDQUAL de l'Organització Mundial del Turisme (UNWTO) per al Grau de Turisme

  • December 3rd, 2019
Logo Tedqual

L'acreditació de la United Nations World Tourism Organization UNWTO. TedQual Certification del Grau de Turisme de la Facultat de Economia tindrà validesa durant quatre anys (del 2 de desembre de 2019 a l'1 de desembre de 2023).

Sistema de Certificació UNWTO. TedQual En què consisteix i què avalua?

És una certificació de caràcter voluntari de la UNWTO (United Nations World Tourism Organization) que cerca, a través de la definició d'uns estàndards mínims de qualitat per a l'ensenyament turístic, facilitar la millora permanent dels seus programes d'educació, formació i investigació en turisme.

Per a això, el sistema considera cinc àmbits d'anàlisis, els quals avaluen aspectes tant interns com externs del Programa, tals com la coherència del pla d'estudi, la infraestructura i equipament de suport pedagògic, les polítiques, eines i mecanismes de suport a la gestió administrativa, existència de mecanismes transparents per a la selecció del professorat, de condicions favorables per al seu desenvolupament professional, i la pertinència dels continguts del programa d'estudi, respecte de les necessitats del sector turístic.

Dependent de l'Organització Mundial del Turisme és un organisme especialitzat de les Nacions Unides

Qui pot sol·licitar-lo?

La Certificació UNWTO.TedQual pot ser sol·licitada per qualsevol Institució d'educació, formació o investigació en turisme que compte permanentment amb un o diversos programes de turisme.

El sistema certifica programes que com a mínim disposen d'una promoció de graduats.

Beneficis del sistema UNWTO.TedQual.

En l'actualitat, els Programes d'Educació Superior en Turisme que obtenen la certificació UNWTO.TedQual – única certificació internacional en matèria d'educació i formació atorgada per l'Organització Mundial del Turisme - poden accedir als següents beneficis:

  • Utilització del logo en documents oficials i material promocional del/els Programa(s) que han obtingut la certificació.
  • Promoció internacional de la Institució i programa(s) certificat(s) a través dels diferents mitjans de comunicació de l'Organització Mundial del Turisme.
  • Formar part de la Xarxa d'Institucions UNWTO.TedQual – plataforma de treball on intercanviar coneixements, bones pràctiques i suport tècnic, al seu torn que participar dels següents programes.
    • Programa UNWTO.TedQual Exchange: Oportunitats d'intercanvi estudiantil i de professorat en l'Organització Mundial del Turisme, entre Institucions/Programes UNWTO.TedQual, i envers ocupadors (públics i privats); Beques per al curs de “Turisme i Cooperació Internacional per al Desenvolupament”;  Participació en projectes d'investigació...
    • Programa UNWTO.TedQual Mentoring: Participació en projectes de cooperació al desenvolupament amb els Estats membres de la OMT.