Logo de la Universitat de València Logo Universitat de València Logo del portal

Fora de classe

Ja està publicada la resolució per la qual es concedeixen les ajudes a l’estudiantat de la Universitat de València per a la realització d’activitats socioculturals, per un import global de més de 20.000 euros. La comissió d’avaluació ha seleccionat dotze projectes que desenvoluparan les seues activitats al llarg de tot el curs 2020-2021.

Entre els projectes seleccionats es troba el projecte Understanding Agenda 2030: only 1 decade left, impulsat pel Col·lectiu d’Estudiants de la Facultat d’Economia Ètica (CEFDEE), que inclou seminaris web sobre l’Agenda 2030, el canvi climàtic, la probresa en el món i el creixement econòmic i la igualtat. El col·lectiu d’Especialistes en Direcció i Gestió de l'Activitat Física i l’Esport, per la seua part, obté ajuda per a l’organització de les III Jornades de Gestió de l’Esport: Innovació i Tecnologia, on tractaran els eSports i gestió esportiva, la innovació de serveis en la gestió de l'esport i dona i l’esport electrònic. LLIURE(MENT) organitzarà una conferència sobre la percepció Queer en l’art grecoromà, una taula rodona sobre Poliamor i un concurs de continguts LGTBIQ+.

També han obtingut ajuda l’Associació Valenciana d’Estudiants de Medicina (AVEM); Psicólogos sin Fronteras; Tuna femenina de Medicina i Odontologia, Sindicat d’Estudiants, Estudiantes en lucha; SAÓ UV; Tirant lo Blanc; Orbis Vacui i Congrés d’Investigació Biomèdica.

Aquestes ajudes, gestionades pel Servei d’Informació i Dinamització (Sedi), tenen com a finalitat promoure la participació dels estudiants i estudiantes en les activitats socioculturals de la Universitat de València.