Logo de la Universitat de València Logo Universitat de València Logo del portal

art públic universitat pública

En marxa una nova edició de la Mostra art públic / universitat pública, dirigida a artistes visuals, sense límit d’edat, interessats a crear una obra site specific per als campus de Burjassot o de Blasco Ibáñez on es palese una de les múltiples possibilitats de l’art actual per abordar continguts interdisciplinaris i generar sinergies amb les àrees d’estudi d’aquests campus.

En la vint-i-quatrena edició de la Mostra se seleccionaran un màxim de dotze intervencions artístiques de caràcter efímer que reflexionen sobre l’aproximació de l’art contemporani a la ciència i a les ciències socials i humanes, convertint-les en detonadores d’altres sabers transversals, i que interactuen amb l’espai universitari dels campus de Burjassot i/o de Blasco Ibáñez.

Cada projecte seleccionat rebrà una dotació de 2.000 euros per a la seua execució i formarà part d’una exposició al campus de Burjassot o al campus de Blasco Ibáñez en dos moments expositius diferenciats en el temps. A més a més, amb les reproduccions fotogràfiques de les intervencions exposades, la Universitat de València editarà un catàleg.

La XXIV Mostra art públic / universitat pública està comissariada per Alba Braza, experta en projectes culturals i mediació artística, que forma part del jurat que valorarà els projectes juntament amb Esther Alba, vicerectora de Cultura i Esport de la Universitat de València; Mijo Miquel, professora de Belles Arts de la Universitat Politècnica de València, i Jodie Di Napoli, mediadora i comissària d’exposicions.

Per tal d’aclarir els dubtes de les persones interessades en participar en la convocatòria, Alba Braza realitzarà una sessió informativa en línia, la data i l’horari de la qual anunciarem pròximament. A més, també es poden plantejar consultes escrivint a artpublic@uv.es.

La Mostra està organitzada pel Servei d’Informació i Dinamització de la Universitat de València amb la col·laboració del Vicerectorat de Cultura i Esport.