Logo de la Universitat de València Logo Universitat de València Logo del portal

Sabies que quasi un centenar de persones de més de 40 titulacions diferents han gaudit ja d'una beca Santander Universidades per a completar la seua formació en competències emprenedores?

El Campus UVemprén-Santander Universidades, el programa de formació en emprenedoria del Vicerectorat d'Ocupació i Programes Formatius de la Universitat de València amb el patrocini de Banco Santander, està atorgant ajudes per a cobrir les despeses de matrícula de les diferents accions formatives per a tots els nivells.

Un total de 94 estudiants de més de 40 titulacions oficials de grau i màster de la Universitat de València, de totes les àrees de coneixement —ciències, humanitats, enginyeria, ciències de la salut, ciències socials— ja han rebut una de les beques que atorga Santander Universidades en virtut del conveni subscrit entre la Universitat de València i Banco Santander. Aquestes ajudes estan destinades a cobrir les despeses de matrícula dels diferents cursos de formació que ofereix el Campus UVempren-Santander Universidades, amb l'objectiu que l'alumnat de la Universitat puga completar la seua formació en competències emprenedores.

Fins al moment, el Campus ha impartit un curs de nivell intermedi —la segona edició del Certificat en tècniques d'emprenedoria innovadora— i dos cursos de nivell inicial: la segona edició de «Emprenent en l'economia del dònut» i la primera edició del curs «Com convèncer a inversors?». El següent curs serà la primera edició de «Lean Startup», que se celebrarà el pròxim 21 de juny i que té com a objectiu principal donar a conéixer els fonaments del mètode Lean perquè l'alumnat puga completar la seua formació emprenedora en metodologies àgils.

Si tu també vols rebre formació en emprenedoria pots optar a una de les beques Santander Universidades per a qualsevol de les accions formatives que tindran lloc en els pròxims mesos. Pots trobar tots els cursos del Campus UVemprén-Santander Universidades en aquest enllaç.