Logo de la Universitat de València Logo Universitat de València Logo del portal

  • CE1: Capacitat per al maneig de, articles, documents científics i fonts jurídiques (legals, jurisprudencials i doctrinals) i ètiques entorn de la nutrició, alimentació i l'exercici professional.
  • CE2: Capacitat per a formular preguntes (objectius i hipòtesi) d'investigació en alimentació i nutrició humana.
  • CE3: Dissenyar estratègies metodològiques per a respondre a preguntes d'investigació.
  • CE4: Portar a terme la seqüència global (disseny, execució i anàlisi) per a l'estudi quantitatiu i estadístic de resultats d'investigació.
  • CE5: Elaborar tractaments dietètics adaptats a cada situació fisiològica y/o patològica i/o comunitària.
  • CE6: Ensenyar la metodologia de la Nutrició Basada en l'Evidència.
  • CE7: Analitzar els nutracéuticos comercialitzats amb possible utilitat personalitzada.
  • CE8: Introduir l'estudiant amb elements claus en la comprensió de les polítiques d'alimentació i nutrició i el seu context.
  • CE9: Conéixer la relació entre el desenrotllament de les polítiques i la salut, l'alimentació i la nutrició, la seua construcció, formulació i implementació i analitzar críticament les polítiques en curs en la resolució de problemes.
  • CE10: Desenvolupar habilitats per a la planificació de programes d'intervenció amb un enfocament participatiu de la comunitat.
  • CE11: Capacitar al desenvolupament de tecnologia culinària adaptada a teràpies nutricionals individualitzades i comunitàries.
  • CE12: Desenvolupar i redactar resultats y/o publicar treballs científics en Nutrició.
  • CE13: Fomentar l'emprendimiento, desenvolupament de patents i de know-how en l'àmbit de la nutrició y/o alimentació.
  • CE14: Valorar la importància de la restauració col·lectiva per a la consecució d'una gastronomia saludable i el desenrotllament d'una cultura de l'alimentació en la recuperació de tradicions culinàries i models alimentaris.
  • CE15: Identificar, organitzar i elaborar projectes de cooperació al desenvolupament en l'àmbit de la nutrició i la salut.
  • CE16: Saber dissenyar gabinets dietoterapéuticos i unitats de Nutrició hospitalària.
  • CE17: Conéixer les estratègies, ferramentes i disseny de plans de mitjans socials, màrqueting alimentari i tecnologia de la informació i la comunicació (TIC) , per a l'exercici de l'activitat dietètica.
  • CE18: Conéixer la normativa sobre informació alimentària, la seua publicitat i estratègies de venda.
  • CE19: Conéixer les estratègies més adequades en educació alimentària.
  • CE20: Estudiar punts anatòmics, proporcionalitat i composició corporal en el marc de la cineantropometría i l'antropometria.
  • CE21: Planificar estratègies d'intervenció per a hidratar.
  • CE22: Planificar per disciplines esportives les estratègies d'intervenció dietètica.
  • CE23: Conéixer les diferents ajudes ergogénicas.
  • CE24: Conéixer i aplicar els coneixements i competències adquirides en l'àmbit professional en nutrició i alimentació.
  • CE25: Adquirir el coneixement que permeta actuar en respecte als drets fonamentals i als principis d'igualtat.