Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Institut Universitari d'Estudis de la Dona

Publicació del llibre Mirades de gènere. Una sociologia sense barreres, panys ni forrellats (Ed. Icaria)

  • 24 de juliol de 2019

Mirades de gènere. Una sociologia sense barreres, panys ni forrellats, presenta investigacions amb enfocament de gènere de quaranta investigadores sobre temàtiques diverses: gordofobia en espais sanitaris, la construcció socio-bio-política de l'agorafòbia, les masculinitats, el temps i la desigualtat, les relacions de gènere en la música i en el pati escolar, l'altermundisme, les migracions locals i globals, la desigualtat de gènere en l'esport, els estereotips en l'elecció de la carrera professional, la violència masclista, les tasques de cura, l'activació de dones contra els desnonaments, els condicionants de gènere en els estudis universitaris, entre d'altres.
Mirades de gènere resulta suggerent a l'alumnat universitari: perquè ofereix una mirada del que és social des d'un enfocament divers, polièdric i de gènere.
També destaca per combinar rigor científic amb un caràcter divulgatiu, el que permet aproximar a la sociologia a tot tipus de lectores que comparteixin un interès pels estudis de gènere i igualtat. Sens dubte és un bon compendi de les recents tendències en Sociologia del Gènere.

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies