Logo de la Universitat de València Logo Màster Universitari en Continguts i Formats Audiovisuals Logo del portal

Blog

 • Tendències de la ràdio digital per al 2016

  25 de de gener de 2016

  Tal com va afirmar Arnau Gifreu en la seua visita al Màster, quasi sempre que parlem de Comunicació Audiovisual obviem la part “audio” del terme, per açò, aquest post ho hem dedicat a les noves tendències de la ràdio digital per al 2016.

 • Star HD, l'Alta Definició espanyola que arriba a Amèrica

  18 de de gener de 2016

  Star HD, el nou canal internacional de TVE en Alta Definició, comença aquest dilluns l'emissió a Amèrica amb una programació que oferirà sèries i entreteniment d'èxit a Espanya, com ‘Isabel’ ‘Águila roja’ i ‘El ministerio del tiempo’.

 • Sortides professionals del Máster

  14 de de gener de 2016

  El Màster Oficial en Continguts i Formats Audiovisuals forma als seus estudiants en els nous perfils audiovisuals sorgits després de la digitalització de la indústria audiovisual. En aquest post us descrivim un dels perfils que més rellevància té dins del nou paradigma audiovisual, el professional transmedia.

   

 • ‘Oro’, la pròxima ficció històrica espanyola que arribarà a la gran pantalla

  11 de de gener de 2016

  La ficció històrica de producció espanyola torna al cinema amb ‘Oro’, el film que dirigirà el guanyador de dos goyas en 1995, Agustín Díaz Yanes.

 • Cinema per a tots amb Whatscine i Cine Accesible

  7 de de gener de 2016

  Whatscine i Cinema Accessible són dues iniciatives desenvolupades per institucions privades i universitats espanyoles que promouen l'accés a la cultura en condicions d'igualtat.
   

 • Tot el que necessites saber sobre ‘l’etalonaje’

  24 de de novembre de 2015

  ‘L'etalonaje’ és la correcció de color amb finalitats estètiques. Murnau ja va usar aquesta tècnica en la seua 'Nosferatu' de 1922 per a reforçar l'atmosfera de terror. Des de llavors, multitud de directors ho han convertit en el seu senyal d'identitat.

   

 • Veure el cinema com mai ho havies vist, o sí?

  18 de de desembre de 2015

  Tarantino reprèn el format de 70 mm per a la projecció del seu nou western, ‘The hateful eight’. L'Ultra Panavision va ser un tipus de negatiu que va deixar d'usar-se en els 60 amb pel·lícules com ‘Ben Hur’. 

 • El debat entre Rajoy i Sánchez, el més vist de l'any

  15 de de desembre de 2015

  Conclou la ronda de debats televisius entre els candidats a la Presidència del Govern que, en aquesta ocasió, han destacat per la inclusió de les noves tecnologies.

 • Finança el teu projecte amb les ajudes estatals

  30 de de novembre de 2015

  El Ministeri d'Educació, Cultura i Esport, a través de l'Institut de la Cinematografia i de les Arts Audiovisuals, convoca tots els anys ajudes al finançament de curtmetratges i llargmetratges. Ací teniu algunes. 

 • Mapa dels congressos audiovisuals a Espanya

  4 de de desembre de 2015

  La Universitat de València i el Màster Oficial en Continguts i Formats Audiovisuals organitzen tots els anys les Jornades CONTD de Continguts per a la Televisió Digital, que posen en contacte a alumnes i professionals del sector.