Logo de la Universitat de València Logo del portal

 • Estudiants

Llista de novetats

Últimes 10 novetats

 • 11/10/17

  Visita a Coca-Cola

  El pròxim divendres dia 10 de novembre farem una visita a la empresa Coca-Cola, dintre de les Jornades de Estrategia de Marketing Empresarial.

  [Llegir més]

 • 29/09/17

  Acte d'Inauguració del Master en Màrqueting i Investigació de Mercats curs 2017-18

  Vos convidem a l'Acte d'Inauguració del Master d'aquest curs 2017-18, el dia 6 d'octubre, a les 11.00, en la Sala Ignasi Vilallonga de la Facultat d’Economia (primer pis)

  [Llegir més]

 • 26/09/17

  Acte d’Obertura del Curs 2017-2018 Màsters de la Facultat d’Economia

  El dilluns 2 d’octubre de 2017, a les 17:30 hores, en el Hall de la Facultat, tindrà lloc l'acte d'obertura del curs 17-18 dels Màsters de la Facultat d'Economia. Després d'unes paraules de benvinguda i presentació d'activitats i esdeveniments per al pròxim curs, assistirem a una Conferència inaugural a càrrec de la Presidenta de Economistas sin Fronteras. Tancarem la vesprada compartint un café-networking entre tots els estudiants i professorat de la Facultat.

 • 25/09/17

  Curs de complements formatius 2017-18

  Benvolguts alumnes, benvinguts al Master en Màrqueting i Investigació de Mercats. En breu ens posarem en contacte amb aquells alumnes matriculats en el Master en el curs 2017-18 i que revisats els seus expedients i atenent als criteris d'admissió que més endavant es detallen, hauran de realitzar el curs d'anivellació de Complements Formatius.

  [Llegir més]

 • 20/07/17

  Horaris Master de Màrqueting i Investigació de Mercats 2017-18

  Ja es poden consultar els horaris complets de les assignatures del Master de Màrqueting i Investigació de Mercats per al curs 2017-18. Es troben en un arxiu pdf situat en el menú “Calendari, horaris i aules”, submenú “Calendaris i horaris del màster”. La data d’inici de les classes serà el pròxim 16 d’octubre.

 • 23/02/17

  VI Jornadas de Economía y Empresa

  La Facultat d'Economia y la Fundación Cañada Blanch se complacen en invitarte a las VI Jornadas de Economía y Empresa que se celebrarán este viernes 24 de Febrero en la sala Sánchez Ayuso. Las Jornadas comienzan con una conferencia de Jaime Caruana, Director General del Banco de Pagos Internacional, seguida de una mesa redonda sobre política económica en la que participarán expertos como Emèrit Bono, Gumersindo Ruiz y Felipe Serrano, moderada por nuestro compañero Antonio Sánchez. Las jornadas continuarán con una conferencia sobre las últimas tendencias de marketing digital, a cargo de Fabián de Castro, Digital Director en Zenith, y una mesa redonda compuesta por grandes figuras del marketing, como Pablo Torrecillas, Víctor Ballester y David Zaragozá, moderada por nuestro también compañero Enrique Bigné. Como puedes comprobar en el programa completo http://bit.ly/2jKuR1t tanto por el tema tratado como por el elevado nivel de los participantes, es una actividad muy interesante. Os invitamos a asistir.

 • 17/11/16

  Visita a Heineken dels estudiants del Master en Màrqueting i Investigació de Mercats

  Els estudiants del Master en Màrqueting i Investigació de Mercats (MIM) van visitar el passat dia 11 de novembre la factoria valenciana de la multinacional Heineken, podent conèixer d'a prop com funcionen la producció i les marques d'aquesta companyia capdavantera en la indústria cervecera

 • 08/11/16

  Visita a Heineken: Jornada d'Estratègia Empresarial 2017

  Divendres que ve dia 11 de novembre, els estudiants del Master en Màrqueting i Investigació de Mercats de la UV realitzaran una visita d'empresa a Heineken, en el marc de les Jornades d'Estratègia Empresarial 2017.

 • 11/10/16

  Inauguració del Master en Màrqueting i Investigació de Mercats, curs 2016-17

  Dijous que ve dia 13 d'octubre, a les 13.00 (Sala Sánchez Ayuso, Facultat d'Economia), se celebra l'acte d'inauguració del nou curs acadèmic del Master en Màrqueting i Investigació de Mercats de la UV. En aquest acte Pau Klein González donarà la ponència "Problemes de l'operativa de màrqueting i les seues solucions". Pau Klein ha exercit els càrrecs de Director General de Facial Clinique, Director de Màrqueting i Vendes de Aidima i Cap de Vendes de Air Nostrum, entre uns altres.

 • 11/10/16

  Curs de Complements Formatius

  El curs de complements formatius per a aquells alumnes matriculats del Màster que no han justificat els coneixements bàsics de Màrqueting i de Investigació de Mercats tindrà lloc els pròxims dies 21 i 28 d'Octubre. La durada del curs és de 20 hores lectives, repartides en dos dies en horari de 9:30 a 14:30 i de 15:30 a 20:30. Als alumnes que hagen de realitzar el curs se'ls notificarà per e-mail i tindran prioritat en la matrícula. Per a poder accedir al curs l'alumne haurà de matricular-se a través del Servei d'Extensió Universitària. Les instruccions sobre aquest tema es publicaran en breu. Per a qualsevol consulta dirigir-se a eva.caplliure@uv.es

Per a més novetats, utilitza el cercador

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies