.jpeg)
Les activitats de “clausura” es van organitzar al voltant d'una conferència sobre el riu Túria, un passeig sobre aquest, a manera de diàleg pedagògic, i un Vi d'Honor en la nostra Facultat de Geografia i Història
Divendres passat 10 de març vam tindre l'Acte de Clausura 2022-2023 del nostre Màster en Tècniques per a la Gestió del Medi Ambient i del Territori. Les activitats previstes van començar a les 16h00 amb una interessant conferència titulada: “El riu Túria com a Infraestructura Verda Metropolitana Inclusiva”, per part de Mariola Fortuño Bort, Arquitecta en Sostre (@sostre.arquitectura). A les 17h00 va arribar l'eixida prevista pel riu Túria per part del Prof. Iván Portugués (@Iportugues_geo), antic estudiant del màster (curs 2010-2011), qui amb un relat molt pedagògic ens va mostrar els diferents usos i les diverses funcions que ha tingut el nostre llit més emblemàtic. No en va la seua Tesi Doctoral porta per títol: La metamorfosi del riu Túria a València (1897-2016): de llit torrencial urbà a corredor verd metropolità. I a les 18h30 finalitzem l'acte amb un Vi d'Honor obert a tots els assistents (@cafeteriageografiauv), no sols als estudiants del nostre màster.
Totes aquestes activitats es van emmarcar en el seminari “La construcció de paisatges inclusius en clau de gènere”, organitzat per la Càtedra de Participació Ciutadana i Paisatges Valencians (@catedrapaisaje) obert al Grau en Geografia i Medi Ambient, i al programa de la Nau Gran (@amicsnaugran), en la seua itinerari “Societat i Territori”. D'ací, que finalment tota la trobada va obtindre una sinergia intergeneracional extra.
Lògicament, sense el suport econòmic i logístic de la Facultat de Geografia i Història (@facultatdegeografiaihistoria) no s'hauria pogut realitzar aquesta significativa activitat de clausura oficial del nostre màster. Encara que de moment els nostres estudiants encara tenen per davant dos grans reptes: finalitzar les Pràctiques Externes i el Treball Fi de Màster.
Imatges: